Zame

Celostna potovanja - Madeira in Islandija

predstavitev potovanj v letu 2020

petek, 24.1.2020 ob 17:30

City joga center (Ulica Jožeta Jame 12, LJ-Šentvid)

Udeležba na predstavitvi je brezplačana - PRIJAVA OBVEZNA

Potovanje lani septembra po Madeiri je preseglo vsa pričakovanja. Zato ga letos organiziramo ponovno. Dodajamo mu še enega. Po Islandiji.

VIDEO POVABILO

Pot.
Ki ni le to.
Je občutenje (k)raja in celega sebe v njem.
Je izziv.
Včasih igriv.
Nikoli minljiv.
S predano ekipo zagotovo pronicljiv ...
Z njeno podporo na vašem slehernem koraku vedno dosegljiv.

Celostna potovanja vam bova v besedi, sliki in videu predstavila celostna terapevtka Mojca Debelak in Blaž Pogačar, turistični vodnik in fotograf ... poleg zdravega prigrizka vas čaka tudi glasbeno presenečenje, ki ga boste kakopak deležni le, če se nam pridružite :)

 

Vodja vsebin programa za telo in dušo:

Mojca Debelak - ustanoviteljica Energijskega centra Mojchi. Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Z bogatimi, 10-letnimi izkušnjami na področju dela z ljudmi deluje kot celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, učiteljica meditacij, poznavalka indijske vedske astrologije (djotiša), maserka, pesnica, predavateljica, ljubiteljica indijskih ved in manter. Radostijo jo ples, dobre knjige in srčne medčloveške vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

Dogodek organiziramo v sodelovanju s Turistično agencijo AŽ

 

PRIJAVA na predstavitev je OBVEZNA. Pišite na info@mojchi.com ali se prijavite preko spodnjega obrazca.

PRIJAVITE se lahko tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.