Storitve

Celostna terapija

100 minut

Vključuje bioterapijo, karmično diagnostiko, zvočne vibracije zdravljenja, čiščenje čustev, preobražanje karakterja ter intuitivni posvet. Deležni ste tudi uglaševanja z življenjskim namenom vaše duše.

Človek je CELOSTNO bitje ... odkrivanje podzavesti, bolezenskih blokad, okvar, pregled čaker, energijskega stanja posameznika zahteva svoj čas. Terapija sloni na intenzivnem in celostnem pristopu.

Ob prvem obisku tako posamezniku nedvomno priporočamo 100-minutno celostno terapijo.

Na podlagi izkušenj z delom z ljudmi v preteklih letih smo oblikovali časovno daljšo in kot tako tudi vsebinsko kompleksnejšo terapijo. Med sabo smo prepletli osnovna temelja naše ponudbe, hipnoterapijo & intuitivno diagnostiko, ju nadgradili in povezali v celostno terapijo; terapijo, kjer se najprej posvetimo intuitivnemu iskanju vzrokov vašega obiska, nato pa zavihamo rokave in se že na prvem srečanju resno lotimo dela na področju, ki vam onemogoča, da živite svoje potenciale.
 

»Vzemite si čas zase, da čas ne bo vzel vas samih.«

CELOSTNA TERAPIJA SE V SKLADU S PRESOJO TERAPEVTKE OSEBNO PRILAGODI, vključuje pa:


- intuitivno diagnostiko (odkrivanje vzrokov bolezni, pregled biopolja, ozaveščanje čustvenih neskladij, vpogled v človekovo življenje, energijsko in fizično stanje, podedovani in privzgojeni podzavestni vzorci, pregled odnosov z najbližjimi, karmičnih nalog, lekcij),

 

- po analizi sledi konkretno delo s hipnoterapijo (najprej "podelujemo" bistveni vzrok težav, napolnimo posameznika z novo energijo, zaupanjem, spustimo strahove itd).

 

- po potrebi se terapija nadgradi z REIKI-jem ki pomaga telo uravnovesiti; zdravi, posega na področje čustev, nemirnega uma, fizičnega čiščenja itd.

 

- po potrebi se vključi tudi zvočna terapija; tibetanske sklede in ohm tunning forks – »zdravilne glasbene vilice«. Vključujemo terapevtski zvok, ki vpliva s frekvenco na nihljaje v telesu, dodatno sprošča, pomirja, razstruplja in podpira človekov razvoj.

 

V nadaljevanju skupaj s terapevtko dorečete ali bodo vaše terapije še vedno 100 minutne. Če ni potrebno, so krajše, 60 minutne. Sestojijo iz:

Pogovora, svetovanja, domačih nalog, ki jih dobite, ozaveščanja in razumevanja sebe, odnosov in problemov, ki se vam pojavljajo kot lekcije.

 

Potrebno je razumeti namreč celoto do neke mere, da se lahko na to skozi konkretno delo v globokem stanju sproščenosti na inovativen, vedno drugačen način, spopademo z notranjimi konflikti, strahovi, dilemami, izgubljenostjo itd.

Cilj je človeku povrniti zdravo samozavest, sprožiti samo-zdravilne procese. Ga napolniti z energijo, vero vase.

 

Transformiramo podzavest. Uredimo odnose, razrešimo karmične blokade. Zastavimo cilje za naprej, odpremo vrata lastnemu poslanstvu. Po potrebi spremenimo prehrambene navade, okrepimo delo s telesom.

POMEMBNO TUDI:

 

Ko človek ozavesti, prečisti telo, spremeni prehrambene navade, podela bistvene podzavestne vzorce, lahko prihaja poredkeje oz. na eno-urno terapijo. V kolikor je posameznik že pred prihodom sam naredil na sebi številne premike, terapevtka to začuti in predlaga najbolj optimalno, učinkovito terapijo. Tako se prilagajamo posamezniku, njegovemu predhodnemu znanju, delu, ki ga je že vložil v sebe, v proces ozdravljenja... Individualno prisluhnemo potrebam telesa in duha.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled.

 

Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno. Odvisnosti med pacienti in terapevtko ne toleriramo.

 

Posameznika učimo, da zmore sam. Mi smo nekaj časa le potrebna energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

 

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.