top of page

Terapije

Celostna terapija - Miha

60 minut 

Vključuje:

- svetovanje s prepletanjem karmične diagnostike
- Reiki
- razlago podzavestnih vzorcev

Terapevt po potrebi intuitivno vključuje:

- zdravilno zvočno terapijo

- hipnoterapijo/drug voden proces
- sproščanje z dihanjem

Človek je CELOSTNO bitje ... odkrivanje podzavesti, bolezenskih blokad, okvar ter pregled energijskega stanja posameznika zahteva svoj čas. Terapija sloni na intenzivnem in celostnem pristopu.

 

Sestoji iz dveh delov. V prvi polovici se vam celostno posvetim na področju, kjer čutim, da imate težave ali pa ga sami izpostavite in vam pomagam globlje razumeti vzroke za vaše težave. V drugem delu pa vas vodim skozi proces reprogramiranja vaših podzavestnih vzorcev.


 

2Y6A7662.jpg

CELOSTNA TERAPIJA SE V SKLADU S PRESOJO TERAPEVTA OSEBNO PRILAGODI, vključuje pa:


- svetovanje z elementi karmične diagnostike (odkrivanje vzrokov bolezni, ozaveščanje čustvenih neskladij, vpogled v človekovo življenje, energijsko in fizično stanje, podedovani in privzgojeni podzavestni vzorci, pregled odnosov z najbližjimi)

 

- po analizi sledi konkretno delo s hipnoterapijo ali drugim vodenim procesom (najprej "osvobajamo" bistveni vzrok težav, napolnimo posameznika z novo energijo, zaupanjem, spustimo strahove itd).

 

- po potrebi se terapija nadgradi z REIKI-jem ki pomaga telo uravnovesiti; zdravi, posega na področje čustev, nemirnega uma, fizičnega čiščenja itd. Reiki je načeloma prisoten skozi celotno terapijo, v procesu pa se lahko razreševanje še dodatno podpre.

 

- po potrebi se vključi tudi zvočna terapija; tibetanske sklede, koshi zvončke in šamanski boben. Vključujemo terapevtski zvok, ki vpliva s frekvenco na nihljaje v telesu, dodatno sprošča, pomirja, razstruplja in podpira človekov razvoj.

 

V nadaljevanju skupaj s terapevtom dorečete ali bi želeli/ali so potrebne nadaljne terapije 60 min. Sestojijo iz:

Pogovora, svetovanja, domačih nalog, ki jih dobite, ozaveščanja in razumevanja sebe, odnosov in problemov, ki se vam pojavljajo kot lekcije.

 

Celoto je potrebno do neke mere razumeti, da se lahko nato skozi konkretno delo v globokem stanju sproščenosti na inovativen, vedno drugačen način, spopademo z notranjimi konflikti, strahovi, dilemami, izgubljenostjo itd.

Cilj je človeku povrniti zdravo samozavest, sprožiti samo-zdravilne procese. Ga napolniti z energijo, vero vase.

 

Transformiramo podzavest. Uredimo odnose, razrešimo karmične blokade. Zastavimo cilje za naprej, odpremo vrata lastnemu poslanstvu. Po potrebi spremenimo prehrambene navade. Po potrebi se lahko terapija dopolnjuje z osvobajanjem blokad na telesni ravni preko Free Flow-a.

POMEMBNO JE TUDI:

 

Ko človek ozavesti, prečisti telo, spremeni prehrambene navade, podela bistvene podzavestne vzorce, lahko prihaja poredkeje oz. na eno-urno terapijo. V kolikor je posameznik že pred prihodom sam naredil na sebi številne premike, terapevtka to začuti in predlaga najbolj optimalno, učinkovito terapijo. Tako se prilagajamo posamezniku, njegovemu predhodnemu znanju, delu, ki ga je že vložil v sebe, v proces ozdravljenja... Individualno prisluhnemo potrebam telesa in duha.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled.

 

Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno. Odvisnosti med pacienti in terapevtom ne toleriramo.

 

Posameznika učimo, da zmore sam. Mi smo nekaj časa le potrebna energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

Anchor 1
2Y6A7680.jpg

»Vesolje se pogovarja samo s seboj, človek pa se uči prisluhniti.«

bottom of page