top of page

Terapije

Celostna terapija - Mojca

60 minut / 100 minut

Vključuje:

- intuitivno svetovanje
- karmično intuitivno diagnostiko
- Reiki
- osvobajanje podzavestnih vzorcev

Terapevt po potrebi intuitivno vključuje:

- zdravilne zvočne vibracij

- hipnoterapijo/5 dimenzijo/drugo
- Schumann Tesla regeneracijo
- uglaševanje z življenjskim namenom       vaše duše

Človek je CELOSTNO bitje ... odkrivanje podzavesti, bolezenskih blokad, okvar ter pregled čaker in energijskega stanja posameznika zahteva svoj čas. Terapija sloni na intenzivnem in celostnem pristopu.

Ob prvem obisku tako posamezniku nedvomno priporočamo 100-minutno celostno terapijo.

2Y6A7924_edited.jpg

CELOSTNA TERAPIJA SE V SKLADU S PRESOJO TERAPEVTKE OSEBNO PRILAGODI, vključuje pa:


- karmično intuitivno diagnostiko (odkrivanje vzrokov bolezni, pregled biopolja, ozaveščanje čustvenih neskladij, vpogled v človekovo življenje, energijsko in fizično stanje, podedovani in privzgojeni podzavestni vzorci, pregled odnosov z najbližjimi, karmičnih nalog, lekcij)

 

- po analizi sledi konkretno delo s hipnoterapijo ali 5. dimenzijo (najprej "podelujemo" bistveni vzrok težav, napolnimo posameznika z novo energijo, zaupanjem, spustimo strahove itd).

 

- po potrebi se terapija nadgradi z REIKI-jem ki pomaga telo uravnovesiti; zdravi, posega na področje čustev, nemirnega uma, fizičnega čiščenja itd.

 

- po potrebi se vključi tudi zvočna terapija; tibetanske sklede in ohm tunning forks – »zdravilne glasbene vilice«. Vključujemo terapevtski zvok, ki vpliva s frekvenco na nihljaje v telesu, dodatno sprošča, pomirja, razstruplja in podpira človekov razvoj.

- po potrebi se terapija nadgradi s Schumann Tesla sistemom, ki spreminja spin celicam, da postanejo desnosučne, torej zdrave celice. Omogoča regeneracijo na vseh nivojih, sprošča tkiva in mišice ter omogoča lažji vstop v theta možgansko delovanje.

 

V nadaljevanju skupaj s terapevtko dorečete ali bodo vaše terapije še vedno 100 minutne. Če ni potrebno, so krajše, 60 minutne. Sestojijo iz:

Pogovora, svetovanja, domačih nalog, ki jih dobite, ozaveščanja in razumevanja sebe, odnosov in problemov, ki se vam pojavljajo kot lekcije.

 

Potrebno je razumeti namreč celoto do neke mere, da se lahko na to skozi konkretno delo v globokem stanju sproščenosti na inovativen, vedno drugačen način, spopademo z notranjimi konflikti, strahovi, dilemami, izgubljenostjo itd.

Cilj je človeku povrniti zdravo samozavest, sprožiti samo-zdravilne procese. Ga napolniti z energijo, vero vase.

 

Transformiramo podzavest. Uredimo odnose, razrešimo karmične blokade. Zastavimo cilje za naprej, odpremo vrata lastnemu poslanstvu. Po potrebi spremenimo prehrambene navade. Po potrebi se lahko terapija dopolnjuje z osvobajanjem blokad na telesni ravni preko Free Flow-a z Mihom.

POMEMBNO JE TUDI:

 

Ko človek ozavesti, prečisti telo, spremeni prehrambene navade, podela bistvene podzavestne vzorce, lahko prihaja poredkeje oz. na eno-urno terapijo. V kolikor je posameznik že pred prihodom sam naredil na sebi številne premike, terapevtka to začuti in predlaga najbolj optimalno, učinkovito terapijo. Tako se prilagajamo posamezniku, njegovemu predhodnemu znanju, delu, ki ga je že vložil v sebe, v proces ozdravljenja... Individualno prisluhnemo potrebam telesa in duha.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled.

 

Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno. Odvisnosti med pacienti in terapevtko ne toleriramo.

 

Posameznika učimo, da zmore sam. Mi smo nekaj časa le potrebna energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

Anchor 1
2Y6A7788.jpg

»Vzemite si čas zase, da ne bo čas vzel vas.«

bottom of page