top of page

Celostna potovanja

Atlant(id)ska pravljica – Čarobna Madeira z MojChi
Celostno potovanje

Potovanje za telo in dušo. Za srce. Zate.

14. 10. - 24. 10. 2023, zbiramo prijave
Prostih mest: 15  Stanje: ZAGOTOVLJEN ODHOD

Madeira, Portugalska

Cena: od 1.690 EUR (1.590 EUR za prijave do 155. 2023)

VIDEO z našega potovanja v 2019

za polno izkušnjo si VKLOPI ZVOK v levem spodnjem kotu videa

zvok.JPG

Atlantidska pravljica
Nepozabno potovanje navznoter in navzven


 

Letos vas čaka prav posebno mistično doživetje, otok Madeira, domnevni ostanek Atlantide. V trenutku, ko pristanete na tem magičnem otoku, boste spoznali, zakaj mu tako pravijo. Očara vas na vsakem koraku.
 

Kot starodavna hermetistična znanja učijo o 7 načelih življenja in ezoterične kulture govorijo o 7 energijskih središčih ali čakrah, nam Madeira postreže s 7 mikroklimami, ki poskrbijo za raznovrstnost, kot je na otoku takšne velikosti ne bi pričakoval nihče. Mnogi, ki so pred tem prepotovali širni svet, obiskali prek 100 držav, so navdušeno priznali, da česa tako dih jemajočega še niso videli. Energija tega rajskega otoka je preprosto neopisljiva. Kako drugačna in brez primere je Madeira, človek lahko le začuti, ko stopi na njena tla.
 

Ni naključje, da se na Madeiro vrača Mojca Debelak (ustanoviteljica Energijskega centra MojChi) s svojo ekipo. S tankočutnim intuitivnim uvidom in tokrat s skupinsko dinamiko, bo s svojima sodelavcema obogatila program potovanja, da boste raziskali tudi globino in lepoto svojih skritih kotičkov, ne le otoka, ki ga bomo sicer prečesali po dolgem in počez.
 

Ob Blažu, izkušenem vodniku in dobrem poznavalcu Madeire, ki vam bo razkazal in predstavil številne posebnosti ter zanimivosti tega otoškega bisera, bo Mojca ob Mihu in Leu odstrnila realnost in tančice podzavesti. Poglobili se bomo v antična znanja hermetizma, se mehko potopili v gib, ozaveščali čustva, ujeta v telesu, začutili otroka v sebi, prisluhnili pesmi življenja, odvrgli svoja največja bremena in pridobili orodja za delo na sebi v slehernem trenutku življenja. Prav zagotovo vsakega čaka intimno izkustvo, ki se ga bo spomnil še lep čas.
 

Kakor znotraj, tako se bomo zunaj poslužili najbolj naravi prijaznega pranja avtomobilov, obiskali najbolj zabaven muzej, kar jih obstaja, videli najbolj barvito tržnico, poskusili najbolj posebne lokalne pijače, si ogledali najbolj pisane hišice pod soncem, plavali v najbolj nenavadnih bazenih, s polnimi pljuči dihali najbolj čist zrak, se načudili najlepšemu sončnemu vzhodu in zahodu ter čutno prehodili nove poti. Po želji vas čaka tudi najbolj zabavno adrenalinsko doživetje. Povrhu vsega pa se boste načudili najbolj precizni moči intuicije. Vse to in še več.
 

Nastanjeni bomo v udobnih apartmajih, ki nam bodo omogočali počitek in mir, za prevoz po otoku pa je poskrbljeno tako, da bomo imeli kar se da največ svobode pri raziskovanju čudovite narave in doživljanju nepozabnih pogledov. Pripravljamo prav posebno popotovanje, tako telesa in duha, lahkotno in tankočutno ob celostnem vodstvu. Čemu odlašati? Prijavite se na vaš najboljši dopust, doživite svoje najboljše popotovanje. Navzven in navznoter. V najčistejši energiji. V najboljši družbi.

Mojchi_skupina-Madeira_2019 (5).jpg

CENA in PLAČILO

Cena: 1.690 EUR (1.590 EUR za prijave do 15. 5. 2023)

 

Zgornja cena zajema letalsko karto, strošek organizacije in spremstva ter stroške po programu. Detajli spodaj.


 

Cena zajema:
- delež za prijavo, organizacijo in spremstvo na potovanju (aranžma) pri najmanj 12 prijavljenih (750 EUR oz. 650 EUR za prijave do 15.5.2023);
- letalsko karto z vsemi dodatki (330 EUR ob dovolj zgodnji prijavi/potrditvi skupine – vključno z 20kg prtljage – zgornja cena je izračunana na podlagi letalske karte na dan 20.2.2023; za Madeiro je značilno sezonsko nihanje cen aviokart, ki so lahko v glavni sezoni okoli 100 EUR dražje, izven sezone pa tudi 100 EUR cenejše – prva polovica septembra na Madeiri velja še kot glavna sezona);
- stroške po programu, ki se jih plačuje sproti na potovanju (610 EUR) in so izračunani v primeru polne skupine (najmanj 12 potnikov): prevoz (rent-a-car, parkirnine in bencin), nastanitve.

Opozarjamo, da je letalska karta zajeta v prikaz cene v ponudbi / na spletni strani le zato, da je bolj pregledna skupna cena. Letalska karta se ne plača nam, ampak zunanjemu partnerju / agenciji, ki karte izda. Karto do destinacije in nazaj si lahko potnik poišče tudi sam. Pravno formalne obveznosti in pravice iz nakupa letalske karte so torej med potnikom in agencijo, ki karto izda in kamor jo potnik plača. Enako velja za prevoz do/z letališča.
 

Doplačila (opcijsko):
- spust s sanmi 15 EUR,
- trajekt do otoka Porto Santo, ki v eno smer traja dobri dve uri, 55 EUR (povratna vozovnica),
- fotolov na delfine in kite (izlet traja dve uri) 45 EUR za odrasle,
- soteskanje 80 EUR,
- transfer do odhodnega letališča in nazaj: pribl. 50 EUR v eno smer (za Bergamo),
- priporočamo tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja (med pribl. 50 in 75 EUR) in zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (od pribl. 20 EUR naprej).

V stroške ni zajeto: stroški hrane, pijače, napitnin, ostali individualni stroški ter eventuelni dodatni izleti oz. aktivnosti. Razen, če je v programu drugače omenjeno.
Nočitve: Spimo v komfortnem aparthotelu (2 do 4 osebe), brez lokalne kategorizacije. Vseh 10 noči se spi v istem apartmaju.
 

Prevoz: Za prevoz je poskrbljeno.
 

Ceno za organizacijo in spremstvo 750 EUR (oz. 650 za prijavo do 31.3.2023 vplačaš v dveh obrokih:
250 EUR se vplača ob rezervaciji (od 180 dni pred odhodom oz. od potrditve potovanja dalje je nepovratnih; z njimi si zagotoviš mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih zagotovimo odhod; akontacija velja za isto potovanje v roku enega leta; v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, akontacijo vrnemo). Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje 45 dni pred odhodom (torej še 500 oz. če se prijavite do 31.3.2023 400 EUR).

Image by Artem Zhukov

Si pripravljen na najbolj barvito doživetje z MojChi?

PRIJAVA: Več info in prijava na potovanje:
blaz.pogacar@outlook.com
, 040 505 744

MojChi ekipa na potovanju po MADEIRI:

CELOSTNA INTUITIVNA TERAPEVTKA:
Mojca Debelak - Mojchi

TURISTIČNI VODIČ:
Blaž Pogačar

2Y6A7028.jpg
2Y6A1585.jpg

UČITELJ SOMATIKE, REIKIST, TERAPEVT:
Miha Jemec

RAZISKOVALEC HERMETIZMA, GLASBE
IN ZDRAVLJENJA Z ENERGIJO:
Leo Krajnc

2Y6A7717.jpg
2Y6A7680.jpg
Anchor 1
bottom of page