Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.

Aktualno

Celostno potovanje - Madeira

potovanje za telo in dušo. Za srce. Zate.

8 dni - 12.-19. september

Madeira, Portugalska

Cena: od 1170 EUR (potovanje je že ZAGOTOVLJENO)

Po dveh vikend seminarjih za telo in dušo smo se odločili, da vsebino tokratnega druženja prenesemo na rajski otok sredi Atlantika. Vabljeni, da se nam pridružite na Madeiri.

VIDEO POVABILO

Čemu takšno potovanje? Zakaj Madeira? Odgovorom prisluhnite z ogledom VIDEA.

 

Vsebina programa je predstavljena na spletni strani partnerske agencije, PREKO KATERE OPRAVITE REZERVACIJO.

Naj poudarimo, da je potovanje že ZAGOTOVOLJENO.

PROGRAM - podrobna predstavitev (kliknite TU).

Z Vami bom seveda kot vedno Mojca Debelak, ob meni bo Blaž Pogačar, turistični vodnik in fotograf ... čaka pa vas tudi marsikatero presenečenje, ki ga boste kakopak deležni le, če se nam pridružite :)

 

Vodja vsebin programa za telo in dušo:

Mojca Debelak - ustanoviteljica Energijskega centra Mojchi. Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Z bogatimi, 10-letnimi izkušnjami na področju dela z ljudmi deluje kot celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, učiteljica meditacij, poznavalka indijske vedske astrologije (djotiša), maserka, pesnica, predavateljica, ljubiteljica indijskih ved in manter. Radostijo jo ples, dobre knjige in srčne medčloveške vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

Dogodek organiziramo v sodelovanju s Turistično agencijo AŽ. Uradna prijava na program poteka preko omenjene agencije. POVEZAVA.

Za dodatne informacije nam pišite preko spodnjega kontaktnega obrazca

POVEZAVA ZA PRIJAVO