top of page

Aktualno

Celostno potovanje - Madeira

potovanje za telo in dušo. Za srce.

Zate.

8 dni - 15.-22. oktober 2020

Madeira, Portugalska

Cena: od 1245 EUR

Lanskoletno potovanje po Madeiri je navdušilo vse. Greh bi bil ne ponoviti ga.

VIDEO z našega potovanja v 2019

Čemu takšno potovanje? Zakaj Madeira? Se sploh da doživeti še več in deželo raziskati še bolje, kot z nami? Odgovore dobite z ogledom VIDEA, ki smo ga posneli lani.

 

Vsebina programa je predstavljena na spletni strani partnerske agencije, PREKO KATERE OPRAVITE REZERVACIJO.

PROGRAM - podrobna predstavitev (kliknite TU).

Z Vami bom seveda kot vedno Mojca Debelak, ob meni bo Blaž Pogačar, turistični vodnik in fotograf ... čaka pa vas tudi marsikatero presenečenje, ki ga boste kakopak deležni le, če se nam pridružite :)

Anchor 1

Vodja vsebin programa za telo in dušo:

Mojca_Debelak-portret-kodri.JPG

Mojca Debelak - ustanoviteljica Energijskega centra Mojchi. Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Z bogatimi, 10-letnimi izkušnjami na področju dela z ljudmi deluje kot celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, učiteljica meditacij, poznavalka indijske vedske astrologije (djotiša), maserka, pesnica, predavateljica, ljubiteljica indijskih ved in manter. Radostijo jo ples, dobre knjige in srčne medčloveške vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

Dogodek organiziramo v sodelovanju s Turistično agencijo AŽ. Uradna prijava na program poteka preko omenjene agencije. POVEZAVA.

Za dodatne informacije nam pišite preko spodnjega kontaktnega obrazca

POVEZAVA ZA PRIJAVO

bottom of page