top of page

Terapije

INDIVIDUALNA GONG TERAPIJA

Trajanje (60 min)

Med tišino in zvokom je ZAVEST.

Legende pravijo, da naj bi v starodavnem egiptu gradili piramide s pomočjo zvoka in frekvenc, ki so imele zmožnost zmanjšanja mase kamnitim blokom. Ne glede na resničnost domnev, ne moremo zanikati, da je zvok nekaj, česar vpliva še nismo docela spoznali. Celi rane, umiri otroško stisko in pritegne živali, da postojijo in prisluhnejo.

Gong ima v terapevtskem smislu posebno mesto. Je prevodnik in kanal za energije, ki posežejo na nivoje podzavesti in razgrajujejo ujete strukture in blokade. Mnogim se namreč razkrijejo podzavestne strukture notranjosti in delovanja v obliki slik, občutkov, zavedanja pa tudi iritacije. Frekvence oddaja v zlatem rezu, kar pomeni, da postopoma umirja možgansko valovanje, harmonizira um in naredi prostor za zdravilno sproščanje in ustvarjanje novega. Na ta način vstopimo tudi v stanje globoke regeneracije in spremenjenega dojemanja prostora in časa.

 

Gong je kreator, ki s kirurško natančnostjo ustvari  intimen prostor za spoznavanje sebe. Pokaže in odpre možnosti, mi pa imamo svobodno voljo in odgovornost, da smo zavestni sokreatorji.
 

 

Individualna Gong terapija pomaga pri razreševanju:

- čustvenih ujetosti

- škodljivih miselnih vzorcev

- podzavestnih blokad

- pretiranega razmišljanja

- utrujenosti

- nakopičenega stresa

Prednosti individualnega gonga:

- majhna skupina do 5-6 ljudi (ali po dogovoru)

- večja intima

- več manevrskega prostora za termin

- v primeru dela 1/1 individualnost (možnost svetovanja)

- povezovanje na globljih nivojih med prijatelji/ pari/ družino

- teambuilding

 

Individualna Gong terapija omogoča:

- večjo sproščenost

- boljši stik s telesom

- večjo prisotnost in boljšo koncentracijo

- oljašanje

- globoko regeneracijo

- počitek

- boljši stik s seboj

- aktivacijo samozdravljenja

- krepitev imunskega sistema
 

Candles & Plants

DARILO
V gong terapijo se vključi še energijska podpora z Reikijem.

VEČ O REIKIJU

 POTEK INDIVIDUALNE GONG TERAPIJE

Dogovorimo se za termin in uro. Pridete 5 min prej, da se lahko v miru namestite. Sledi 5 min meditacije v tišini, kjer vas vodim v odpiranje za gong proces, ki se bo odvijal. Gong zgodbo vedno tkem intuitivno in glede na čutenje posameznika ozr. skupine. Način izvabljanja zvokov zato ni naključen. Pomembno je, da umsko ne razčljenjujete, temveč se čim bolj sprostite in opazujete učinke Gonga. Po končani gong seansi (40-45 min) si vedno vzamemo čas za prebujanje telesa in prizemljevanje (5-10 min). To je ključno, saj smo sposobni spoznano živeti, šele, ko smo prizemljeni. V nadaljevanju pa je pomembno tudi, da pijemo zadostne količine vode.

Individualna gong terapija se lahko po želji nadgradi tudi s svetovanjem (1/1), ki obsega največ 15 min. V tem primeru je potek drugačen in sicer: 15 min svetovanja, 30-35 min gong terapije, 5-10 min prizemljevanja. Pri skupini ali parih se svetovanja zaradi časa, kompleksnosti in zahtevnosti ne izvaja. Za bolj kompleksne probleme svetujemo celostno terapijo, lahko pa se najprej udeležite gong terapije in kasneje nadgradite s celostno terapijo. Terapevt po svoji oceni, dolžino posameznega dela in način izvajanja terapije ne glede na zgornji opis lahko spremeni ali dopolni.

 

VSAKA INDIVIDUALNA GONG TERAPIJA JE UNIKATNA IN NEPONOVLJIVA. DOBRODOŠLI NA EDINSTVENO POTOVANJE NAVZNOTER.

 PRISOTNOST V TRENUTKU, NAS ZDRAVI, ČAS PA ZAČNE TEČI DRUGAČE.

 

Anchor 1
bottom of page