top of page

Terapije

Vključuje karmično intuitivno diagnostiko, hipnoterapijo, osvobajanje podzavestnih vzorcev, zvočne vibracije zdravljenje, Reiki, uglaševanje duše.

NOVO! Vašo vibracijo uglasi na 7,83 Hz, vpliva na desnosučnost celic in omogoča regeneracijo tako na celičnem, telesnem kot tudi duhovnem  nivoju. Terapija lahko poteka samostojno ali v kombinaciji s hipnozo (60 min) oz. celostno terapijo (100 min).

Namenjena vsem, ki že delate na sebi. Preobraža se točno določene podzavestne vzorce (strahovi, fobije, blokade, nagnjenja k odvisnostim itd.).

Tako kot pri hipnoterapiji, se do globljih stanj zavesti dostopa preko hipnotične indukcije. Poudarek je na iskanju vzrokov omejujočih vzorcev v preteklosti (tudi iz prejšnjih življenj). 

Analizira se podedovane podzavestne vzorce po očetu in mami.

Analiza čaker, biopolja, vzrokov težav in čustvenih blokad.

Zastavite lahko vprašanja. Ponudi se rešitve in terapevtsko vibracijsko uglaševanje z namenom vaše duše.

Ste se kdaj spraševali, zakaj ste tu in kakšen je vaš namen? Ali pa to že veste, čutite, vendar še ne zmorete narediti tistega prvega koraka? Metoda, ki vas direktno odpre in podpre, da zaživite poslanstvo.

Je močna zdravilna metoda, ki jo je razvila celostna terapevtka karmično intuitivne diagnostike Mojca Debelak.  Gre za odličen večdimenzionalen pristop in intimno različico Velike konstelacije, za vse, ki svojih težav ne bi želeli razreševati pred drugimi.

Zdravi vse vzroke bolezni, čustvenih nihanj, fizičnih bolečin, težkih odnosov, blokad v odnosih itd. Poteka lahko na daljavo ali osebno. Nudi močno podporo.

Najboljša antistresna terapija. Zdravi, regenerira, umirja. Pri terapiji se intuitivno vključuje glasbene vilice, tibetanske sklede in koshi zvončke.

Omogoča preko medija (Mojce) stik z dušo pokojnika. Ta stik vam nudi oporo, nasvete za naprej, zdravljenje ranjenega srca.

Duše pokojnih vedno prenesejo natančna in specifična sporočila, ki jih prepoznate samo vi.

Na podlagi intuitivnega vpogleda posameznik prejme zapis s podrobno obrazložitvijo treh najbolj ključnih podedovanih podzavestnih vzorcev po materini in očetovi dedni liniji.  Za izdelavo zadoščajo ime in priimek vas, vaših staršev in starih staršev.

Iz karte so razvidni vsi vidiki vašega življenja; družina, ljubezen, poslovno področje itd. Namen je ozavestiti kdo ste, kam ste namenjeni, kje imate blokade, kaj morate uravnovesiti, da bi usodo lahko »vzeli v svoje roke« in zaživeli drzno, polno in svobodno.

Vam čas oz. razdalja ne dopušča, da bi nas obiskali osebno?

Nič hudega. S sodobnimi pristopi vam pridemo naproti in storitve ponudimo tudi na daljavo.

Vodi človeka k samozdravljenju, samospoznavanju, samoljubezni. Umiri stres, zmedo, čustva. Prinaša spokoj in znanje, kaj si želimo, kdo smo. Mojca ponudi vmes tudi mini intuitivne posvete in vas vodi celostno k osebnemu razcvetu.

Svetovanje je zasnovano na temelju izkušenj dolgoletnega dela z ljudmi.

Individualna terapija, kjer z ozaveščanjem telesa in subtilnim čutenjem sproščate telo. Somatika omogoča samospoznavanje in vstop v svet podzavestnih vzorcev, čustev in bolečin, ki so se kot blokade zapisali v vaših celicah in tkivih. Soočenje in zavestno sproščanje pa omogočata bolj lahkotno, sproščeno in polno življenje.

Za posredovanje CENIKA STORITEV nas kontaktirajte

preko spodnjega kontaktnega obrazca

Anchor 1
bottom of page