top of page

MojChi

Ekipa

Srce Energijskega centra MojChi predstavljamo: ustanoviteljica društva Mojca Debelak - predana in vedoželjna celostna terapevtka ter vodja tečajev, delavnic in seminarjev, soustanovitelj Blaž Pogačar - organizator in projektni vodja celostnih potovanj ter Miha Jemec - administrator, reikist, soustvarjalec projektov, tečajev in vsesplošna desna roka.

2Y6A6902.jpg

Mojca Debelak

Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Danes je tako celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, maserka, predavateljica, učiteljica meditacij, pesnica, ljubiteljica indijskih ved, plesa, dobrih knjig in srčnih medčloveških vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

2Y6A1585.jpg

Blaž Pogačar

 

Po izobrazbi diplomirani ekonomist, v praksi pa fotograf, turistični vodnik ... v našem društvu soorganizator projektov. Vodi ga ljubezen do samorazvoja, narave in vračanja k preprostemu, a lepemu in mirnemu življenju.

2Y6A7680.jpg

Miha Jemec

 

Otrok narave in tišine, reikist, raziskovalec zavesti in harmoničnih učinkov zvoka ter frekvenčnega zdravljenja. Preko somatike poglobljeno raziskuje zavestno gibanje, celični spomin, sproščanje mišic, dihanje in preoblikovanje podzavesti, v MojChiju pa sodeluje kot terapevt, reikist, soorganizator in soustvarjalec celostnih dogodkov, meditacij in potovanj.

Polno aktivni smo trenutno trije člani. Vedno smo odprti do samoiniciativnih, motiviranih in predanih posameznikov, ki bi MojChi-ju s svežim vetrom doprinesli k zasledovanju ciljev, uresničitvi vizije.

Če menite, da imate prave ideje, predvsem pa pravo energijo, da postanete del naše zgodbe, se brez zadržkov obrnite na nas.

bottom of page