top of page

MojChi

Ekipa

Srce Energijskega centra MojChi predstavljamo: ustanoviteljica društva Mojca Debelak - predana in vedoželjna celostna terapevtka ter vodja tečajev, delavnic in seminarjev, soustanovitelj Blaž Pogačar - organizator in projektni vodja celostnih potovanj, Miha Jemec - terapevt, reikist, učitelj zavestnega gibanja in soustvarjalec projektov, tečajev ter vsesplošna desna roka ter Leo Krajnc - raziskovalec hermetizma, energij, dimenzij, duhovnega energijskega zdravljenja in soustvarjalec dogodkov.

2Y6A6902.jpg

Mojca Debelak

Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Danes je tako celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, maserka, predavateljica, učiteljica meditacij, pesnica, ljubiteljica indijskih ved, plesa, dobrih knjig in srčnih medčloveških vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

2Y6A1585.jpg

Blaž Pogačar

 

Po izobrazbi diplomirani ekonomist, v praksi pa fotograf, turistični vodnik ... v našem društvu soorganizator projektov. Vodi ga ljubezen do samorazvoja, narave in vračanja k preprostemu, a lepemu in mirnemu življenju.

2Y6A8816.jpg

Miha Jemec
 

Je človek tišine in narave. Ljudi s Free Flow-om usmerja k čutenju s pomočjo mikro gibov in dihanja sprva na telesni ravni, kasneje pa čedalje bolj tudi energijskih in subtilnih ravneh. 

 

Poglobljeno se ukvarja s podzavestjo in energijsko podporo s pomočjo Reikija. Delo na sebi pa skuša zaobjeti čim bolj celostno, kamor vpleta tudi znanja iz Karmične diagnostike, zvočnih terapij (Gong), meditacij, samohipnoze itd.

2Y6A7717.jpg

Leo Krajnc
 

Je raziskovalec različnih področij življenja. Že od nekdaj ga je zanimanje vodilo do vprašanj, zakaj razmišljamo in zakaj se vedemo na določene načine ter kaj so resnična počela naših ravnanj, misli, čustev, odločitev. Zanimalo ga je, kaj je pravzaprav tista srčika našega obstoja in delovanja.  Leo v MojChi povezuje raznolika znanja, ki jih nadgrajuje z energijskim in intuitivnim delom. Stremi k holističnemu in iskrenemu pristopu k delu na sebi ter zdravljenju, ki je osvobojeno prepričanj in omejujočih paradigem. Tako v svojem delovanju prepleta zvok in zvočno terapijo, duhovno energijsko terapijo, hermetizem, izsledke znanstvenih raziskav in znanja tako starodavnih, kot sodobnih mistikov.

Polno aktivni smo trenutno trije člani. Vedno smo odprti do samoiniciativnih, motiviranih in predanih posameznikov, ki bi MojChi-ju s svežim vetrom doprinesli k zasledovanju ciljev, uresničitvi vizije.

Če menite, da imate prave ideje, predvsem pa pravo energijo, da postanete del naše zgodbe, se brez zadržkov obrnite na nas.

bottom of page