MojChi

Ekipa

Srce Energijskega centra MojChi predstavljamo: ustanoviteljica društva Mojca Debelak - predana in vedoželjna celostna terapevtka ter vodja tečajev, delavnic in semirajev, soustanovitelj Blaž Pogačar - organizator, administrator in projektni vodja ter Anita Pajtler - koordinatorka projektov.

Mojca Debelak

Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Danes je tako celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, maserka, predavateljica, učiteljica meditacij, pesnica, predavateljica, ljubiteljica indijskih ved, plesa, dobrih knjig in srčnih medčloveških vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

Blaž Pogačar

 

Po izobrazbi diplomirani ekonomist, v praksi pa fotograf, turistični vodnik ... v našem društvu organizator projektov in vsestranska desna roka. Vodi ga ljubezen do samorazvoja, narave in vračanja k preprostemu, a lepemu in mirnemu življenju.

Anita Pajtler

 

Po izobrazbi prav tako diplomirana ekonomistka, z 10-letnimi izkušnjami v gospodarstvu. Vsestransko dekle, ki se znajde v vsaki situaciji in ji nobeno opravilo ni tuje. Popotovanja oz. svetovna raziskovanja, adrenalinski športi, bolečine življenja in MojChi so jo vodile, da se je na razpotju življenjskih poti odločila zase, za svoj svet, za svojo pot. Sprejela je nove izzive in se podala na pot, kjer so kompas sanjski svet, intuicija, vsestransko ustvarjalno kreiranje oz. slikarstvo, nabiralništvo in zeliščarstvo, raziskovanje podvodnega sveta, povezovanje soljudi v pristne odnose ter spodbujanje k preprostemu življenju in sobivanju z naravo, ki nam ne sme biti samoumevna.

Polno aktivni smo trenutno trije člani. Vedno smo odprti do samoiniciativnih, motiviranih in predanih posameznikov, ki bi MojChi-ju s svežim vetrom doprinesli k zasledovanju ciljev, uresničitvi vizije.

Če menite, da imate prave ideje, predvsem pa pravo energijo, da postanete del naše zgodbe, se brez zadržkov obrnite na nas.

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.