MojChi

Ekipa

Srce Energijskega centra MojChi predstavljamo: ustanoviteljica društva Mojca Debelak - predana in vedoželjna celostna terapevtka ter vodja tečajev, delavnic in semirajev, soustanovitelj Blaž Pogačar - organizator, administrator in projektni vodja ter Miha Jemec - soustvarjalec projektov in vsesplošna desna roka.

Mojca Debelak

Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Danes je tako celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, maserka, predavateljica, učiteljica meditacij, pesnica, predavateljica, ljubiteljica indijskih ved, plesa, dobrih knjig in srčnih medčloveških vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

Blaž Pogačar

 

Po izobrazbi diplomirani ekonomist, v praksi pa fotograf, turistični vodnik ... v našem društvu organizator projektov in vsestranska desna roka. Vodi ga ljubezen do samorazvoja, narave in vračanja k preprostemu, a lepemu in mirnemu življenju.

Miha Jemec

 

Po izobrazbi diplomirani ortotik in protetik, v duši pa velik ljubitelj narave, glasbe in knjig, raziskovalec zavesti in harmoničnih učinkov zvoka. Preko somatike poglobljeno raziskuje zavestno gibanje, sproščanje mišic in preoblikovanje podzavesti, v MojChiju pa sodeluje kot soorganizator in soustvarjalec celostnih dogodkov in potovanj.

Polno aktivni smo trenutno trije člani. Vedno smo odprti do samoiniciativnih, motiviranih in predanih posameznikov, ki bi MojChi-ju s svežim vetrom doprinesli k zasledovanju ciljev, uresničitvi vizije.

Če menite, da imate prave ideje, predvsem pa pravo energijo, da postanete del naše zgodbe, se brez zadržkov obrnite na nas.

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.