top of page

Terapije

FREE FLOW 

Trajanje (60 ali 100 min)
UVODNO srečanje je 100 minutno.

Dvig telesne zavestnosti, intuicije, sproščenosti in čutenja.

Telo si zapomni vse, celični spomin je neverjeten preplet prijetnih in neprijetnih dražljajev, ki smo jih izkusili tekom bivanja.

Preko zavestnega gibanja in dihanja vstopamo v polje nezavednega, podzavesti in pomagamo osvobajati zastoje energije, ki so nastali kot posledica nepredelanih travm, potlačenih čustev in umskih anomalij.

Ko preko tkiv vstopamo v podzavest, se razrešujejo tako fizične bolečine kot tudi travmatični spomini in prikrite podzavestne blokade.

Da bi zaživeli svobodno in zadihali s polnimi pljuči, je potrebno sprostiti mehanizme, ki nas držijo v krču na celičnem nivoju. Dokler je telo kletka, smo ujetniki lastne podzavesti.

Terapija je celostna in zajema tudi ozaveščanje podzavestnih vzorcev, prepričanj, osvobajanje umskih blokad in anomalij ki onemogočajo pretočnost telesa in življenja.

James___Katie_2_-removebg-preview.png

Free Flow omogoča razreševanje različnih vrst težav:

- bolečine v mišicah

- bolečine v križu

- bolečine v sklepih

- glavobole

- napetosti

- nepravilno držo

- nesimetrije v telesu

- kronično utrujenost

- strahove

- podzavestne blokade

- podzavestne vzorce

- energijske zastoje

- karmične vozliče

Zavesten gib in zavesten dih nas vodita v čutenje, s čimer postajamo bolj pretočni in poglobimo svoje subtilne zaznave.

2Y6A7662.jpg

INDIVIDUALNA TERAPIJA

Ker se zavedamo unikatnosti in neponovljivosti posameznikove izkušnje vam omogočamo individualno terapijo, kjer vam skozi intuitivne zaznave, somatske vaje in dihanje omogočimo, da stopite na pot samozdravljenja, samospoznanja in samouresničitve. Tekom terapije vam svetujemo in vas podpremo tudi energijsko s pomočjo Reikija

 

Free Flow ni telesna vadba, ampak rast telesne zavestnosti, splošne inteligence, intuicije in modrosti.

Terapija sestoji iz:

 

- pogovora, kjer vam pomagam razvozlati in osvetliti vzroke za vaše blokade v telesu, umske blokade, podzavestna prepričanja in podzavestne vzorce
- vodene izvedbe vaj, za sproščanje mišic, zmanjšanje pretirane mišične napetosti ozr. tonusa ter dvig telesne zavestnosti
- ob izvedbi vam podam primerno razlago vašega stanja in kako ga izboljšati
- prejmete tudi opis vaje, ki ste jo izvedli

 

FREE FLOW I, II, III

Je CELOSTNI tečaj, ki se dotakne vseh nivojev.

TELESNI NIVO
je namenjen vsem, ki imate težave z bolečinami in bi radi trajno izboljšali svoje bivanje v telesu, gibljivost, ter mehkobo gibanja. Na tečaju se posvetimo učenju čutenja gostih struktur telesa kot so mišice ter jih ustrezno sprostiti na nežen in ljubeč način.

ENERGIJSKO, INFORMACIJSKO, DUHOVNI NIVO
je iniciacija v čiščenje blokad na telesni ravni in rast telesne zavestnosti, ki nam omogoča čedalje boljši uvid v resnico trenutka. Videti stvari, stanja, odnose, čustva, misli take kot so, brez umskih nalepk, podzavestnih prepričanj, vzorcev v čisti obliki, kjer čedalje bolj prihajamo v stik s svojo pravo naravo in smo jo zmožni tudi zaživeti.

Več ...


 

James___Katie_3_-removebg-preview.png
Anchor 1
bottom of page