Terapije

Individualna konstelacija
(nadgradnja postavitve družine na individualni ravni)

inovativna večdimenzionalna metoda razreševanja odnosov in raznih težav

Močna zdravilna metoda, ki jo je razvila karmična terapevtka Mojca Debelak posamezniku omogoča, da lahko sam energijsko vpliva na družinsko matriko, matrike vseh odnosov, ki jih ima z drugimi ljudmi.

Oseba tako pride na terapijo, kjer s terapevtko vodeno intuitivno razrešujeta določene odnose s pomočjo posebnega dinamičnega »vision boarda«, ki je pripravljen ravno za ta namen.

 

Kaj vse se da z metodo individualne konstalacije razreševati?

- partnerstvo

- odnos z očetom in mamo
- blokade med prijatelji
- neuravnovešene energije v poslovnih odnosih,

- odnos z brati, sestrami

- odnos s seboj

Omejitev ni, saj je vse v življenju - en sam odnos.


Pomembno je poudariti, da se s to inovativno metodo ne razreši le posamezen odnos, ki ga postavljamo z osebnim pristopom "Velike konstelacije", ampak se spremeni tudi vibracijsko polje osebe, ki dela na sebi.

Gre za odličen večdimenzionalen individualen pristop za vse, ki ne želijo svojih problemov izpostavljati na seminarju "Velika konstelacija" pred drugimi ljudmi.

Proces je vedno podprt z višjim namenom vseh vpletenih, za kar poskrbi tudi reiki, ki ga terapevtka aktivira ob srečanju in še dodatno poskrbi za izkoreninjenje  vzrokov težav, blokad, nezadovoljsta itd.

 

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.