top of page

Darila

Individualna dušno zvočna koda

unikaten zvočni zapis duše

2Y6A7446.jpg

 "Če bi lahko slišali svojo dušo v obliki zvoka, kakšna bi bila?"

Individualna dušno zvočna koda je vibracija, vaš unikaten, individualen zvočni zapis, ki vam pomaga priti v stik z jedrom, je zapis vaše duše - kot vaš prstni odtis.

Zakaj moraš tudi Ti slišati svojo individualno zvočno kodo?

Naših instinktov se že zgodaj dotaknejo ljudje, ki jih zanemarijo, obsodijo, se jih bojijo, jih prezirajo, ne razumejo. Instinkti so za osebnost ključni, da psihično in fizično preživi in najde rešitev za rablja v sebi. Vsak ga ima. To je tisti del nas, ki izvaja samosabotažo, skuša sprožiti svoj lasten umor preko simulacije težav, strahov, dvomov vase, preko trpljenja v vseh oblikah in na vseh področjih življenja.

Za tok ustvarjalnega življenja je ključno, da živimo med resničnimi vibracijami ljubezni, ki prebudijo naša stara praznanja o lastni divji in iskreni želji po polnem življenju. Individualna dušna koda te zdravi na vseh nivojih, v tebi ojača moč, da bi živel lastno sebstvo; svoje talente, dušne dogovore, svojo poklicanost.

Objame te celega in deluje na tvoje nezavedno. S poslušanjem kode prideš v resonanco s seboj in se harmoniziraš na najglobjem in sočasno najvišjem nivoju. Zvok je namreč čistost. Ni zmanipuliran, je kanaliziran posebej zate in tvoje potrebe. Če ga poslušaš vsak dan postane temelj tvoje rasti in te prebuja v osmišljenost.


Izdela se na podlagi intuitivnega vpogleda v vašo dušo. Določi se inštrumente, harmonije in tone, ki vas bodo odprli vašemu jedru, bistvu, duši. Vaša koda lahko vsebuje:

- jezik in petje starih civilizacij
- mantre

- koshi zvončke
- tibetanske sklede
- tank drum

- šamanski boben
- kitaro
- flavto ameriških domorodcev

- ...

 

USB vključuje: Individualno dušno zvočno kodo, raztegnjeno kodo

 

Čas izdelave je od 14 dni do 1 meseca  in v ceno vključuje: 
- intuitivno branje kode
snemanje
zvočno obdelavo kode 
razteg kode

Posnetek je torej edinstven in neponovljiv tako kot je vaša duša. Originalna koda je lahko različnih dolžin, od nekaj do več minut. Pravila ni, saj gre za individualen zvočni zapis. Kodo prejmete na USB ključku, zraven pa prejmete še raztegnjeno kodo na cca 30 ali 60 minut po predhodnem dogovoru, ki jo lahko uporabljate za sproščanje, pred spanjem, za meditacijoposlušanje v avtu, ali med delom v službi.

 

IMG_20220615_211854_edited.jpg

VEČ O KODI ...
Vsak človek je sestavljen iz duše, svojega jedra in plasti, ki jih sestavljajo vzorci, ego, prepričanja... Nezaveden človek večino časa prebiva v teh plasteh in se le s težavo dotika svojega jedra. Če se želimo spoznati (tudi skozi plasti nezavednega) in zaživeti v svojem polnem potencialu, se moramo začeti dotikati svojega jedra, duše, sčasoma pa se tudi postavljati v to jedro. Druge plasti sicer ostanejo del nas, vendar ne vodijo več našega delovanja. Tako lahko začnemo delovati iz svojega bistva v skladu z dušnim namenom.

Mojca Debelak je skozi večletno prakso in raziskovanje ugotovila, da se ljudje zelo dobro odzivajo na specifične zvočne vibracije, vsak na individualen in unikaten način. Ker se v MojChiju trudimo opolnomočiti slehernega človeka, da se čimprej postavi na svoje noge, smo se odločili, da vam ponudimo močno orodje, s katerim si boste lahko pomagali sami - ponujamo vam ključ do vaše duše v zvočni preobleki.

 

Anchor 1
bottom of page