top of page

Terapije

Anchor 1

Karmična intuitivna diagnostika

60 minut

Vključuje natančno intuitivno analizo vaše podzavesti in vzorcev, ki jih dedujete oz. so privzgojeni.

S karmično intuitivno diagnostiko vam skozi vaše biopolje (celični zapis vsega kar ste doživeli, vaših misli, izkušenj, podzavesti) strokovno osvetlimo posamezna področja življenja in spodbudimo za korak naproti rešitvam. 

Analizira se:

- namen duše
- vaše osebno poslanstvo
- blokade (čakre)
- zdravstveno stanje
- smernice vašega razvoja
- dušne potenciale

 

Smo na razpotju in ne vemo kako naprej ... Vsem mnogokrat poznana zgodba. Sredi osebnih viharjev in težav nam subjektivnost zamegli razum.

 

Takrat sklepamo na podlagi čustev, želja in hotenj, kar vodi v slepo ulico ali nam povzroči frustracije.

 

Dovolite si pogledati skozi objektivno lupo - INTUICIJO.

 

Intuicija oziroma šesti čut, izvira iz šeste čakre (tretje oko). Gre za "empirično veščino", ki je vgrajena v človekove možgane.

 

SEANSA KARMIČNE INTUITIVNE DIAGNOSTIKE in SVETOVANJA


Dostop do informacij, ki so zapisane v našem biopolju, je lahko zdravljenju (fizičnemu ali duševnemu) v veliko pomoč.

 

S pomočjo intuicije karmični intuitivni dignostik oz. svetovalec zazna življenjsko energijo posameznika, njegove miselne vzorce, preteklost, sedanjost in na nek način tudi možno prihodnost.

 

Vse prevečkrat prevladajo v naših življenjskih odločitvah strahovi, razum, dvomi in še kaj, kar človeka navadno vodi po stranpoteh in posledično pripelje do otopelosti, nezdravih odnosov, žalosti, zbeganosti, depresije. Intuitivni svetovalec tako s pomočjo odprtega srca, ljubezni, duhovnih MODROSTI in informacijskih polj prejme informacije, ki Vam morajo biti posredovane, da bi lahko zaživeli polno. Cilj je zaživeti svoje poslanstvo.

 

Intuitivna diagnostika in svetovanje se lahko nanašata tudi na Vaša konkretna vprašanja glede različnih življenjskih področij (partnerstvo, družina, finance itd.), na katerih želite narediti korak naprej.

S karmično intuitivno diagnostiko vam Vaše življenje osvetlimo konkretno, da se v njem vidite in razumete svoj način delovanja in odzivanja na življenjske situacije.

NAMEN KARMIČNE INTUITIVNE DIAGNOSTIKE


Karmična intuitivna diagnostika vam pomaga priti do spoznanja, da nobena izkušnja ali situacija v vaše življenje ne pride naključno. Nečesa vas uči, nekaj vam sporoča. Ljudje, ki so vpeti v to situacijo vam prihajajo naproti kot učitelji ... to morda že veste. Mi vam skozi intuicijo pomagamo razumeti in ozavestiti, kar je pogoj ozdravitve telesa in duha.

KAJ LAHKO OZAVESTITE

Kaj točno vas neka situacija uči. Kaj leži v vaši podzavesti, kateri so miselni vzorci in najgloblja prepričanja, zaradi katerih ste se znašli ravno v taki situaciji. Nekatere situacije se nam ponavljajo (vedno znova dobimo npr. istega partnerja, ki je agresiven); tovrstne ljudi pritegnete, ker v sebi nosite "zapis" in v skladu z njim nezavedno delujete.

 

Pogledamo kje ste ranljivi in zakaj. Nato šibkosti preoblikujemo v vašo osebno moč.

 

Osvetlimo vašo preteklost; včasih je potrebno iti do zibelke in preveriti kaj ste doživeli v otroštvu.

 

Izveste tudi v kakšnem stanju so vaša energijska središča (čakre), ki odražajo fizično in psihično zdravje, počutje in trdnost vaše osebnosti.

 

Kje delate "napake", ki jih morda ne vidite in vam krojijo življenje. Kakšne imate odnose, česa v njih primanjkuje, katere vloge v njih igrate.

NEKAJ MALEGA O INTUICIJI

Psihiater Carl G. Jung je že leta 1923 opisal intuicijo kot "percepcijo, ki ni znana zavesti in ki prihaja iz nezavednega". Intuicija ni zgolj zaznava, marveč ustvarjalni proces, ki ima sposobnost navdiha, inspiracije. Intuicija se pri vsakomur izrazi na različen način: kot jasnočutnost, jasnovednost, jasnovidnost in jasnoslišnost, lahko pa tudi v kombinacijah. Intuicija je višji čut, ki ga je potrebno neizmerno ceniti. Je del nas, a je hkrati veščina, ki jo je treba izbrusiti, da lahko spregovori čisti jezik ljubezni. Privilegij imajo terapevti s preciznostjo in konkretnostjo, ki je kot luč - ta osvetli vaše živlenje.
 
Svet intuicije je barvit, odpira vrata upanju in gradi na zaupanju. Bistveno je zaupati sebi, svojemu notranjemu vodniku. Nekateri ga slišijo, drugi včasih potrebujejo nekoliko pomoči, da odprejo srce in prisluhnejo glasu, ki pravzaprav nikoli ne utihne. Res pa je, da se ga moramo vsi naučiti slišati. Pričanja dokazujejo, da tisti, ki znajo slišati svoj notranji glas, v življenju naredijo "velike stvari", so uspešni, srečni ter ubirajo svoje, predvsem pa "prave" poti.

"Kar imenujemo zavest, občutek, čustva ima naravo polja. Obstajajo plasti zavesti in občutkov, ki so odvisni od telesa in obratno iste plasti zavesti, občutkov in čustev (podzavesti) upravljajo telo, zdravje in usodo človeka in s tem njegovo prihodnost."

S.N. Lazarev

Anchor 2
bottom of page