top of page

Aktualno

Od nebes do Zemlje

zvočna poslastica z mojstri tradicionalnih glasbil

3. marec 2018

od 17:30 - 19:00

City joga center, Ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana (v neposredni bližini Mercator centra Šiška)

Vstopnina: 25 EUR

Po decembrskem dogodku v Celju in velikem zanimanju za njegovo ponovitev v Ljubljani tudi letos prihajamo v prestolnico - ob tibetanskih skledah, gongu in didgeridooju bodo zazveneli novi inštrumenti.

Vsi vemo, kakšen učinek ima glasba oz. zvok na naše počutje, spremembo razpoloženja ... Kaj pa na naše zdravje preko samozdravilnih procesov, ki jih sproži v organizmu?

O pomenu zvoka na zdravje človeka so se zavedali že pred mnogimi stoletji. 

Zvok so uporabljali kot orodje za zdravljenje subtilnih teles duha in fizičnega telesa ter kot orodje za dvig zavesti in senzibilizacijo čutil.

O tem so veliko pisali tudi Platon, Pitagora, Leonardo da Vinci in drugi.

Ob tokratni uverturi TIBETANSKIH SKLED, nebesnih zvokih GONGA in prodornemu zemeljskemu zvoku DIDGERIDOO-ja vas bodo na ples med nebesi in Zemljo vabili tudi skrivnostni čarobni zvoki  inštrumentov presenečenja. 


Pustite se presenetiti ... telo, duh in um vam bodo za hvaležni za čas, ki ga boste namenili njihovi regeneraciji ... kdo ve, poleg vaše duše utegnete zaplesati tudi sami.

Večer bo povezovala Mojca Debelak, ki bo poskrbela, da bodo zdravilne frekvence dosegle vsako celico vašega telesa.

Anchor 1

Gosta večera bosta:

Aleksander Prem, mojster gonga in zvočni alkimist s svojim pretanjenim čutom zaznavanja energij svoje instumentalne nastope obogati s premišljenim izborom inštrumentov. Vsak njegov nastop je tako unikaten, prava čutna improvizacija, ki se venomer izkaže za dovršeno komunikacijo z občinstvom.

Eksperimentalnim instrumentalnim izzivom je predan zadnja 3 leta, sicer se posveča tudi terapevtskemu delu, preko katerega bogate izkušnje pridobiva 8 let.

Robert Oven nam o didgeridoo-ju in svojih izkušnjah pove:

 

"Ta starodavni inštrument avstralskih Aboriginov me spremlja že od leta 1996, ko sem se z njim med drugim pojavil na prvih dveh ploščah glasbene skupine NIOWT in kasneje pri številnih glasbenih projektih, srečanjih in samostojnih koncertih po Sloveniji in sosednjih državah."


Zvok didgeridooja, ki mu nekateri pripisujejo fundamentalno vibracijo našega planeta, bo po več kot letu dni v MojChiju znova poskrbel za plesne ritme. Zadnje Robertovo sodelovanje je poskrbelo za nepozabno doživetje in poželo pravo navdušenje med udeleženci.

Zaradi lažje organizacije je obvezna PRIJAVA. Vstopnina je 25 EUR.

Za rezervacijo vašega mesta na dogodku se prijavite

preko spodnjega kontaktnega obrazca

KORISTNE POVEZAVE

bottom of page