top of page

Terapije

Medijstvo ("mediumship")

pomoč ob žalovanju / prenos sporočil preminulih svojcem oz. bližnjim

60 ali 100 minut

Omogoča preko medija (Mojce) stik z dušo pokojnika. Ta stik vam nudi oporo, nasvete za naprej, zdravljenje ranjenega srca.

Duše pokojnih vedno prenesejo natančna in specifična sporočila, ki jih prepoznate samo vi.

Ljudje, ki so nekoga izgubili, se želijo mnogokrat pogovoriti, odpreti, a nimajo možnosti. Vsa čustva tako zaprejo globoko znotraj sebe. Ni odveč reči, da se smrti bojimo.

 

Na naših individualnih srečanjih stremimo, da se iskreno, ljubeče odpirate življenju. Kljub temu, da smo nekoga izgubili, moramo namreč naprej. A da to lahko storimo, je potrebno nekaj več kot samo zavedati se te resnice.

 

Za vse, ki potrebujete pogovor, za vse, ki ne veste kako naprej, za tiste, ki vas zanima kaj se z nami dogaja po smrti fizičnega telesa, za one, ki se niste poslovili od svojih najdražjih, smo na voljo, da vam pomagamo z številnimi lastnimi izkušnjami in znanji.

Duše hrepenijo po stiku z nami, še posebno, kadar želijo potolažiti žalujoče, prebuditi upanje in zagon, da se v življenju pomaknemo naprej. Njihov dotik in bližina pomirjata, predvsem pa prebujata širši koncept razumevanja življenja tudi po smrti fizičnega telesa.

Izkušnja nas pripelje do zavedanja, da smo vsi eno in da pravzaprav nikoli nismo res ločeni drug od drugega.

Srečanje lahko traja časovno zelo različno, a navadno je ura dovolj.

Medijstvo je namenjeno tistim, ki potrebujete oporo, razumevanje in uteho ob izgubi bližnjih. Gre za čas, ko smo najbolj ranljivi, strtega srca in mnogokrat tudi razpeti med različnimi vprašanji, ki zadevajo smrt v najrazličnejših konceptih. Mnogi se zaprejo vase in potlačijo občutke. O smrti se v naši družbi ne govori, zaradi nelagodja pa mnogi ob bolečih izgubah ostanejo sami s svojo praznino.

KONEC JE PRAVZAPRAV NOV ZAČETEK

Večini smrt bližnjega zamaje tla pod nogami. Nenadoma se nam po taki izkušnji spremeni pogled na življenje. Veliko ljudi govori o tem, da postanejo odprti za nove rasežnosti slutenj, ki jih imamo v srcu. Ali je smrt torej le prehod v drugo dimenzijo? Svojo resnico boste lahko odkrili in začutili intenzivno preko sporočil tistih, ki so Vas zapustili in bivajo onkraj naših predstav. Boleča izguba tako lahko postane nadvse ljubeča izkušnja, ki Vam bo olajšala žalost, prepodila vse dvome o tem, da ste ostali sami. Predvsem pa Vam bodo izredno natančna sporočila o pokojniku povrnila upanje, da se nekoč spet srečamo.

 

Tovrsten pristop je oblika zdravljenja lastne duše, saj smo ob boleči izgubi ljube osebe velikokrat potrebni prav njihove utehe, ljubezni in njihovega dotika. Duše navadno v znak tolažbe zelo pogosto same navezujejo stik z bližnjimi, toda v težkih trenutkih, ko smo prizadeti, pogosto ne ozavestimo njihovih subtilnih dotikov in sporočil. Tu nastopi vloga medija, ki s pomočjo duhovnega vodstva poskrbi, da žalujoči osebi preda vsa potrebna in ljubeča sporočila duše preminulega. Včasih je potrebno, da se poslovimo, da razrešimo, kar nismo uspeli, da si povemo, kar nam leži na duši.

DUŠA, VEČNA UGANKA?

Koncept smrti ni še raziskan, različne izkušnje medijev pa kažejo na to, da očitno s smrtjo ni vsega konec. Kam gre energija, ki prebiva v nas po smrti fizičnega telesa? V našem besedišču le redko najdemo besedo duša ... v očeh večine še vedno predstavlja tabu; vse dokler našega zanimanja morda ne pritegne zanimiv podatek, da naj bi vsak človek v trenutku njegove smrti izgubil 21 gramov. Se v teh 21 gramih morda skriva človeška duša? Nekateri se skrivnosti življenja in vsega, kar se dogaja z našo dušo po smrti, lotevajo razvozlati in razumeti tudi s pomočjo kvantne fizike. Vedno bolj se zavedamo večdimenzionalne stvarnosti in našega omejenega dojemanja bistva človekovega obstoja. Še več, človeštvo priznava, da Veliko Resnico samo slutimo, zaenkrat pa vesolje in svet energij še vedno obstajata nedorečena. Fizik Jack Sarfatti v svojem delu Psychoenergetic Systems pravi, da nadsvetlobna povezanost obstaja na višjem nivoju stvarnosti. Meni, da so stvari veliko bolj povezane oziroma dogodki veliko bolj usklajeni na nivoju resničnosti, ki je nad našim dojemanjem. Nekoliko bolj strokoven pristop k razumevanju našega domnevnega konca nikoli ne škodi. Poleg tega lahko prebuja upanje vsem tistim, ki so na poti življenja doživeli izgubo ljube osebe in ne vedo kako naprej.

Anchor 1
eye-4997724_960_720.webp
bottom of page