top of page

TERAPEVTI

MIHA JEMEC

2Y6A8816.jpg

desna roka v MojChiju, vedno pripravljen pomagati, pogosto tudi deklica za vse, v notranjem svetu pa človek globine, tišine in narave. Rad čuti zemljo pod prsti, veter na obrazu, toploto sonca in vonj po soli.

Svojo pot samoraziskovanja je začel pri Mojci kot njen učenec. Tekom intenzivnega triletnega urjenja ga je uvajala v različne pristope energijskega dela in preoblikovanja podzavesti. Svoje učenje pa je dopolnil tudi v šoli za bioterapevte, kjer se je pri Urošu Petanu prvič srečal s somatiko.

 

Že pred vpisom je čutil, da bi ga to področje utegnilo bolj podrobno zanimati. S samoraziskovanjem zavestnega, naravnega gibanja in dihanja je odkrival telesni nivo, kjer je poleg dela na sebi svoje zavedanje nadgrajeval s poglabljanjem v učenja Thomasa Hanne, Marthe Peterson in spoznanja biologa, dolgoletnega jogista in fizioterapevta Simona Borga-Olivierja.

Vsa svoja znanja o telesu, naravnem gibanju in podzavestnih blokadah je združil pod imenom Free Flow, s katerim ljudi usmerja k večji zavestnosti in boljšemu čutenju sebe s pomočjo gibanja in dihanja sprva na telesni ravni, kasneje pa čedalje bolj tudi energijskih in subtilnih ravneh.

Poglobljeno raziskuje energijsko podporo samozdravljenja s pomočjo Reikija, zanimajo ga podzavestni skriti mehanizmi človekovega delovanja, delo na sebi in terapije pa skuša zaobjeti čim bolj celostno, kamor vpleta tudi znanja iz Karmične diagnostike, zvočnih terapij (Gong, šamanski boben), meditacij, samohipnoze, naravne prehrane itd.

MIHOVE TERAPIJE:

- CELOSTNA TERAPIJA (60 min)
- SCHUMANN TESLA REGENERACIJA (40 min)
- FREE FLOW (60 ali 100 min)
- HIPNOTERAPIJA (60 min)

- REIKI (30 min - na daljavo)
- INDIVIDUALNI GONG (60 min)


ZA VEČ INFORMACIJ KLIKNITE NA
POSAMEZNO TERAPIJO.

bottom of page