Aktualno

Mojchi vikend seminar zate, tvoje telo in dušo

bogat program vsebin za osebno in duhovno rast z Mojco Debelak

in gostoma

3 dni - petek 5. april - sobota 7. april

Bioterme Mala Nedelja, Prlekija

Cena: od 158 EUR

Navdušenje udeleženih na jesenskem seminarju na Pokljuki nas je navdihnilo za pripravo novega tovrstnega vikenda, z nadgrajenim programom. No novi lokaciji. Z novima gostoma.

Ne le, da Vam bosta za mentalni oddih hvaležna telo in duša, na svoj račun boste prišli tudi vsi, ki pogrešate kak uporaben, praktičen nasvet za polnejše doživetje vašega vsakdana.

 

Opremljeni boste s številnimi znanji, ki vam bodo lahko služila na vseh nadaljnjih korakih življenja - verjamemo, da od tega vikenda dalje polnejšega.

Vsebina programa je predstavljena na spletni strani partnerske agencije, PREKO KATERE OPRAVITE REZERVACIJO.

PROGRAM - podrobna predstavitev (kliknite TU).

VIDEO NAPOVEDNIK

Kot vedno, bo tudi tokrat Mojca poskrbela za izjemno pestrost programa in bogastvo vsebin - to pot z gostoma - Mihom Jemcem in Tino Ažman.

Oglejte si še kratko predstavitev izvajalcev programa ...

 

Izvajalci programa:

Mojca Debelak - ustanoviteljica Energijskega centra Mojchi. Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Z bogatimi, 10-letnimi izkušnjami na področju dela z ljudmi deluje kot celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, učiteljica meditacij, poznavalka indijske vedske astrologije (djotiša), maserka, pesnica, predavateljica, ljubiteljica indijskih ved in manter. Radostijo jo ples, dobre knjige in srčne medčloveške vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

Miha Jemec diplomiran ortotik in protetik. Radovednost in želja po razrešitvi odnosa sta ga pripeljala na prvo terapijo k Mojci, ki ga je popeljala v svet meditacij. Njene napovedi, da ga bodo duhovne vsebine začele vse bolj zanimati, so se kasneje tudi uresničile. Trenutno obiskuje šolo, ki jo vodita Neli Rep in Marjan Ogorevc. Tam se srečuje z različnimi oblikami dela z energijami od meditacij, TKM, Reikija, AEQ metode pa tudi Karmične diagnostike. Miha rad poudari, da obožujem naravo z vsemi svojimi obrazi, živali in glasbo. Ceni odkrite pogovore, rad bere in poprime za kitaro ter … kuhalnico.

Tina Ažman je izkušena terapevtka originalne bownove terapevtske tehnike. Po večletnem izobraževanju je diplomirala na avstralski akademiji bownove terapije Bowtech  in je do sedaj prva v Sloveniji z zaključenim študijem te akademije. Za celostni pristop k izboljšanju zdravja se v tujini udeležuje seminarjev s področja terapije za dojenčke, otroke in nosečnice, Funkcionalne Anatomije, Kitajske tradicionalne medicine, Psihologije ter Joga terapije in Meditacije. Srce jo je pripeljalo na pot Yin Yoge za katero je pridobila certifikat za učiteljico joge pri svetovno priznanih učiteljih. Je ljubiteljica afro-kubanske kulture, ki se ji posveča skozi ples in glasbo; igra afro-kubanske bobne bata in konge. Je tudi šolana pianistka. Vesela je, da sledi svoji intuiciji in poti srca. Več o njenem delu: bowtech.si

Dogodek organiziramo v sodelovanju s Turistično agencijo AŽ. Uradna prijava na program poteka preko omenjene agencije. POVEZAVA.

Za dodatne informacije nam pišite preko spodnjega kontaktnega obrazca

POVEZAVA ZA PRIJAVO

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.