MojChi

Mojca Debelak

Svetla deklica sedi v travi na kmetiji, kjer se zdi, da lahko utihne vse, da lahko spregovori njena intuicija. Z njo hodi že od malih nog in nekega dne ji reče: "Tvoja stara mama leži mrtva na tleh." Odrasli jo gledajo čudno, z nezaupanjem.

Odtujena je od sveta racionalnega, a intuicija v času njenega otroštva vedno znova utre pot do racionalnih odraslih in jim pokaže, da je točna, da je čista, da je prvinska. Deklica živi z mamo, ki je bolna in z očetom, ki se izgubi. Zdi se, da v svoji samoti še bolj pretanjeno sliši duhovno vodstvo, glasove vseh tistih, ki si želijo na Zemlji pomagati ljudem in jih postaviti v njihovo ravnovesje.


S svojimi zaznavami se je tako dotikala svoje mame in očeta. Želela si ju je ozdraviti, ju postaviti v njuno srce, da bi ona lahko bila otrok. Njena zgodba ni poetična, je pa močan temelj, da se je učila naslanjati nase, na prvinska vedenja in stara znanja, ki jih šepeta le duša.


Po zaključeni fakulteti in smrti mame se v njej prebudi močan glas, ki pravi, da je njen čas, da mora začeti delovati v smeri klica in namena svojega življenja. Odpre Energijski center MojChi, skoči v neznano, polna zaupanja in radosti, saj ve, da je vse, kar si želi, pomagati drugim.

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.