MojChi

Energijski center MojChi vas vodi v svet kreacije, kreativnosti, uporabne poslovno-življenjske intuicije, osebnega preseganja.

 

Z znanji o podzavesti, podedovanih in privzgojenih družbeno-socialnih vzorcih in omejitvah posameznika spodbudimo in ga podpremo na poti k njegovi lastni preobrazbi, rasti, zdravju, samozavedanju, miru, ljubezni ... Preberite si tudi našo poučno informativno knjižico.

VEČ O NAS ...

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.