MojChi

Piškotki

Na spletnem mestu www.mojchi.com uporabljamo piškotke. Večina spletnih strani, ki jih obiskujemo dandanes, na tak ali drugačen način uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Kaj so piškotki (ang. Cookies)?

Piškotki so majhne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku s strani vašega brskalnika (npr. Internet Explorer, Chrome ali Firefox) po zahtevi s strani spletne strani, ki so jo ogledujete. To omogoča spletnim stranem, da si zapomnijo vaše podatke, kot so nastavitve za stran, zgodovina obiska ali možnost za stalno prijavljenost na stran.

Piškotki so na vaši strani lahko shranjeni za kratek čas (npr. samo za čas brskanja) ali daljše časovno obdobje, celo nekaj let. Piškotki, ki niso podeljeni s te spletne strani, nam niso dostopni.

Čemu so piškotki namenjeni?

Piškotki se uporabljajo v različne namene. Med drugim omogočajo hitrejše delovanje strani, izboljšajo uporabniško izkušnjo in omogočajo ugotavljanje navad uporabnikov. Na spletnem mestu www.mojchi.com piškotke uporabljamo za hitrejše delovanje spletnega mesta in boljšo uporabniško izkušnjo.

Ta stran uporablja piškotke za različne zadeve, kot so:
 

  • registracija in vzdrževanje vaših nastavitev. Omogoča, da ostanete stalno prijavljeni, ohranja jezik in izgled strani, kot ste ga zahtevali,

  • analiza. Omogoča, da opazujemo, kako uporabniki uporabljajo stran, da jo lahko izboljšamo; omogočena nam uporabo storitev Google Analytics, s katero lahko anonimno spremljamo gibanje obiskovalcev po spletnem mestu (več o piškotkih storitve Google Analytics) ,

  • drugi piškotki s strani storitev Facebook, Youtube ali Instagram za deljenje vsebine. Ti piškotki so v splošnem neodvisno naloženi s strani omenjenih storitev in nanj nimamo nobenega vpliva ali nadzora.


Odstranitev piškotkov

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku (kliknite na ime izbranega brskalnika):
 

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.