MojChi

Področja delovanja

Naše delo se deli na 4 sklope

Terapevtski del

Izvajamo 60-minute hipnoterapije, 100-minutne celostne terapije, 45-minutno intuitivno diagnostiko, reiki terapije, meditacije, postavitev družine, masažo.

 

Vključujemo barvno in zvočno terapijo, znanja integralne biorgonomije, kitajske medicine in vzhodnjaške filozofije, tudi "jyotish-a" oz. djotiša (vedske astrologije). S širokim naborom znanj in praktičnih veščin posamezniku pomagamo pri vzdrževanju ravnovesja v telesu in duhu, kar privede do zdravja oz. odsotnosti bolezenskih stanj. Masaža in reiki, ki ste je deležni pri nas, sta intuitivna vrhunska celostna kombinacija; posegata na vzročno raven bolečin, bolezni, čustvenih blokad in jih odpravljata.

Izobraževalni del

Posameznika izobražujemo o razvoju intuicije, doseganju polnega in kvalitetnega bivanja, tehnikah sproščanja, preobražanju podzavesti, zdravi prehrani ter razumevanju vzročno-posledičnih ravni mišljenja, čustvovanja, delovanja. V ta namen prirejamo seminarje in delavnice, predavanja ter sodelujemo z javnimi občili.

Kreativni samorazvoj

Organiziramo tečaje in delavnice za razvoj kreativnosti, odkrivanje lastnega poslanstva.

 

V vas prebujamo intuitivnega poslovneža, ki svetu lahko ponudi lastno unikatnost, saj je ta temelj poslovne uspešnosti. Le zdrav in zavesten podjetnik daje sebi in sočasno tudi svetu.

 

Kreativni smo tako tudi sami, saj si želimo biti zgled tistega, kar učimo.

Parapsihološki program zdravljenja/svetovanja

Terapevtka Mojca s svojimi nadčutnimi zaznavami zmore konkretno in natančno videti usodo posameznika, karmo, dharmo. Posamezniku svetuje kako v skladu s svojim dušnim zapisom slediti svoji pravi poti, poslanstvu, potrebnim izkušnjam.

 

Nudi tudi pomoč vsem, ki so izgubili bližnje. Preko stika z dušami preda konkretna sporočila preminulih živečim svojcem, kar v fazi žalovanja močno olajša bolečino, razbremenjuje in hkrati deluje zdravilno.

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.