Terapije

Regresija

60 minut ali 100 minut

Regresija je ena od najstarejših hipnotičnih tehnik. Z njo se človek lahko vrača v daljno ali bližnjo pretekost. Lahko se vrne v otroštvo ali še dlje, v eno od prejšnjih življenj. V preteklosti tičijo vzroki večine naših težav, za katere enostavno ne najdemo naši zavesti smiselne razlage. Poiskati jo je potrebno v podzavesti.

Preko regresije lahko ozavestimo zakaj se nahajamo v določeni situaciji, kaj nas lahko naučijo ljudje s katerimi smo obkroženi, čemu je namenjena določena življenjska preizkušnja.

 

Svoje zaznavanje s pomočjo regresije razširimo in poglobimo, srečamo se z vso svojo notranjo modrostjo, ki je odličen smerokaz našega življenja.

 

S to izkušnjo se mnogim odpirajo brezmejne možnosti zorenja in osebnostne rasti.

»Noben zdravnik, noben terapevt in zdravilec
nam ne more pomagati, če se ne odločimo,
da bomo sodelovali v procesu zdravljenja.«

Louise L. Hay

RESNICE IN MITI O TEHNIKI HIPNOTIČNE INDUKCIJE

 

Tako kot pri hipnoterapiji, se tudi pri regresiji za dostop do nezavednih vsebin v "theta" možganskem valovanju uporablja tehniko hipnotične indukcije (poenostavljeno hipnozo).

 

Če se boste torej odločili za izkušnjo več na poti k osebni sreči, še dobronameren nasvet; pustite nepotrebna pričakovanja in strah doma, saj je stanje hipnoze nadvse prijetno in ne gre verjeti vsem informacijam, ki jih najdete na spletu ter v filmih, ki vse prevečkrat le burijo našo domišljijo.

 

Presodite sami, ko bo za vami izkušnja, ki odpira mnoga vrata in skrite kotičke srca.

Za regresijo se odločimo, ko želimo razrešiti določene travme in podzavestne vzorce, ki nas bremenijo v vsakdanjem življenju in nam onemogočajo, da bi živeli kakovostno

 

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.