top of page

Terapije

Regresija

100 minut

Regresija je ena od najstarejših hipnotičnih tehnik. Z njo se človek lahko vrača v daljno ali bližnjo pretekost. Lahko se vrne v otroštvo ali še dlje, v eno od prejšnjih življenj. V preteklosti tičijo vzroki večine naših težav, za katere enostavno ne najdemo naši zavesti smiselne razlage. Poiskati jo je potrebno v podzavesti.

Preko regresije lahko ozavestimo zakaj se nahajamo v določeni situaciji, kaj nas lahko naučijo ljudje s katerimi smo obkroženi, čemu je namenjena določena življenjska preizkušnja.

 

Svoje zaznavanje s pomočjo regresije razširimo in poglobimo, srečamo se z vso svojo notranjo modrostjo, ki je odličen smerokaz našega življenja.

 

S to izkušnjo se mnogim odpirajo brezmejne možnosti zorenja in osebnostne rasti.

»Noben zdravnik, noben terapevt in zdravilec
nam ne more pomagati, če se ne odločimo,
da bomo sodelovali v procesu zdravljenja.«

Louise L. Hay

RESNICE IN MITI O TEHNIKI HIPNOTIČNE INDUKCIJE

 

Tako kot pri hipnoterapiji, se tudi pri regresiji za dostop do nezavednih vsebin v "theta" možganskem valovanju uporablja tehniko hipnotične indukcije (poenostavljeno hipnozo).

 

Če se boste torej odločili za izkušnjo več na poti k osebni sreči, še dobronameren nasvet; pustite nepotrebna pričakovanja in strah doma, saj je stanje hipnoze nadvse prijetno in ne gre verjeti vsem informacijam, ki jih najdete na spletu ter v filmih, ki vse prevečkrat le burijo našo domišljijo.

 

Presodite sami, ko bo za vami izkušnja, ki odpira mnoga vrata in skrite kotičke srca.

KDAJ NA REGRESIJO?

Regresijo priporočamo kot nadaljevanje Celostne terapije, kadar je za razrešitev blokade potreben vpogled v točno določen spomin ozr. travmo. Ključno je, da predhodno dodobra ozavestite temeljne podzavestne vzorce, saj se večino težav da razrešiti s pomočjo ozaveščanja teh (Celostna terapija, Karmična intuitivna diagnostika).

Anchor 1
bottom of page