Terapije

Reiki terapija (z intuitivnim svetovanjem)

45 minut

Osnovni zakon narave je ravnovesje. V psihofizičnem smislu to pomeni zdravje, zato nam je vesolje v pomoč "priskrbelo" REIKI - sistem zdravljenja s polaganjem rok in zdravljenjem na daljavo z uporabo življenjske sile, ki je znotraj nas samih in v vsem, kar živi.

Skozi vse in vsakogar na tem planetu se pretaka ŽIVLJENJSKA ENERGIJA; tista, najbolj prvinska, neomadeževana, ki se odraža kot notranja sreča, zadovoljstvo in sproži globlje razumevanje samega sebe.

 

Če se ji odpremo, smo sami s sabo v popolni harmoniji, to pa prav tako blagodejno vpliva na vse okrog nas. Kdor se odpre REIKI-ju, se odpre življenjski energiji.

V današnjem času velikokrat občutimo ravno nasprotno - primanjkljaj življenjske energije; ujeti smo v stres, naglico, nezdrav način življenja, v lastna omejujoča prepričanja in strahove, ki preprečujejo, da bi energija svobodno tekla skozi naše telo. To sčasoma lahko močno oslabi naš sistem, kar posledično vodi v bolezen.

REIKI je orodje, ki nam pomaga, da lažje vstopimo v stik s svojim višjim jazom, ki je že sam po sebi "veliki zdravilec".

Je znotraj nas in ga že dodobra obvladamo. Ko smo se oddaljili od svoje prave narave, smo nanj pozabili, zdaj pa nas morda notranja želja, morda razmere silijo, da zopet spoznamo njegovo resnično vrednost.

»Reiki je rojstna pravica vsakogar, ki je rojen v ta svet

KAJ PRIČAKOVATI OD TERAPIJE

 

Reikijska energija seže zelo globoko, z njo ne zdravimo samo fizične ravni, temveč tudi mentalno, čustveno in duhovno. Prodre do samih vzrokov bolezni in težav. Učinkovito sprošča ujeto čustveno energijo, pomaga pri razreševanju škodljivih miselnih vzorcev, lajša bolezenske simptome na fizičnem telesu (izredno hitro celi rane in poškodbe), pomaga pri razreševanju medsebojnih odnosov, skratka, lahko rečemo, da nas celostno podpira v našem razvoju. To pa tudi pomeni, da bomo po terapijah zaradi učinkov morebiti primorani spremeniti svoj dotedanji življenjski slog, se soočiti s svojimi strahovi in prevzeti večjo odgovornost za svoje zdravje. Mi sami smo tu na potezi, REIKI pa nam je pri vsem v veliko pomoč.

Ponavadi ljudje na seansi reikija opisujejo različne občutke; toploto, hlad, mravljinčenje pa tudi bolečino, lahko se sprožijo zadržana čustva, kot so žalost, jeza, nenadni napad smeha ali joka. Nekateri se počutijo prerojene, spet pri drugih se stanje zavesti precej spremeni in traja kar nekaj časa, "da pridejo nazaj". Mnogokrat pa se tako pri klientu, kot pri terapevtu pojavi občutek "višje" povezanosti, ki sta posledica močnega zdravilnega naboja.

(SAMO)ZDRAVILNA MOČ

REIKI je namenjen samozdravljenju, kot tudi zdravljenju drugih oseb, živali, rastlin, prostorov, planeta ... vsega, kar obstaja. To storimo tako, da polagamo dlani na prejemnika ali energijo zavestno pošiljamo preko misli ter s tem damo zdravilnemu toku prosto pot. Tudi če REIKI pošiljamo 5000 kilometrov stran, še vedno deluje, ker energija ne pozna časa in prostora; na voljo so nam tudi reikijski simboli, vsak od njih ima svoje specifične lastnosti, ki še dodatno povečajo učinkovitost terapije.

REIKI TEČAJI

REIKI je torej univerzalna energija, ki jo premore vsak izmed nas. Le prepoznati jo mora v sebi in znati uporabljati.

 

V Energijskem centru MojChi zato nudimo tudi REIKI tečaje.

 

Na začetku bodočega reikista čaka takoimenovana uglasitev ali iniciacija I. stopnje. To požene REIKI v delovanje. Zatem obstajata še II. in III., v nekaterih različicah pa posebej še mojstrska stopnja. Z vsako od njih reikist napreduje, večajo se mu tudi zdravilske zmožnosti.

REIKI NA DALJAVO

Ker REIKI energija ne pozna meja, jo izvajamo tudi na daljavo. V kolikor vam čas ne dopušča, da bi nas obiskali osebno, so skrbi, da bi bila terapija zato kaj manj učinkovita, odveč. Na spodnji povezavi si z uporabo storitve "E-stik" tako lahko rezervirate termin in terapijo prejmete v objemu vašega doma.

 
2Y6A7647.jpg