top of page

Terapije

Reiki terapija (na daljavo)

30 ali 45 minut (z intuitivnim sporočilom)

Osnovni zakon narave je ravnovesje. V psihofizičnem smislu to pomeni zdravje, zato nam je vesolje v pomoč "priskrbelo" REIKI - sistem zdravljenja s polaganjem rok in zdravljenjem na daljavo z uporabo življenjske sile, ki je znotraj nas samih in v vsem, kar živi.

Skozi vse in vsakogar na tem planetu se pretaka ŽIVLJENJSKA ENERGIJA; tista, najbolj prvinska, neomadeževana, ki se odraža kot notranja sreča, zadovoljstvo in sproži globlje razumevanje samega sebe.

 

Če se ji odpremo, smo sami s sabo v popolni harmoniji, to pa prav tako blagodejno vpliva na vse okrog nas. Kdor se odpre REIKI-ju, se odpre življenjski energiji.

V današnjem času velikokrat občutimo ravno nasprotno - primanjkljaj življenjske energije; ujeti smo v stres, naglico, nezdrav način življenja, v lastna omejujoča prepričanja in strahove, ki preprečujejo, da bi energija svobodno tekla skozi naše telo. To sčasoma lahko močno oslabi naš sistem, kar posledično vodi v bolezen.

REIKI je orodje, ki nam pomaga, da lažje vstopimo v stik s svojim višjim jazom, ki je že sam po sebi "veliki zdravilec".

Je znotraj nas in ga že dodobra obvladamo. Ko smo se oddaljili od svoje prave narave, smo nanj pozabili, zdaj pa nas morda notranja želja, morda razmere silijo, da zopet spoznamo njegovo resnično vrednost.

»Reiki je rojstna pravica vsakogar, ki je rojen v ta svet

KAJ PRIČAKOVATI OD TERAPIJE

 

Reikijska energija seže zelo globoko, z njo zdravimo:

- fizično, mentalno, čustveno in duhovno raven
- prodre do samih vzrokov bolezni in težav
- sprošča ujeto čustveno energijo
- pomaga pri razreševanju škodljivih miselnih vzorcev
- lajša bolezenske simptome na fizičnem telesu (izredno hitro celi rane in poškodbe)
- pomaga pri razreševanju medsebojnih odnosov

- nas celostno podpira v našem razvoju.

Po terapiji bomo zaradi učinkov morebiti primorani spremeniti svoj dosedanji življenjski slog, se soočiti s svojimi strahovi in prevzeti večjo odgovornost za svoje zdravje. Mi sami smo tu na potezi, REIKI pa nam je pri vsem v veliko pomoč.

 

KAJ LAHKO ČUTITE MED SEANSO:

- toploto
- hlad
- mravljinčenje
-  bolečino
- lahko se sprožijo zadržana čustva, kot so žalost, jeza, nenadni napad smeha ali joka.
- občutek prerojenost

- sprememba stanja zavesti in traja nekaj trenutkov, "da pridete nazaj".
- občutek "višje" povezanosti, ki je posledica močnega zdravilnega naboja
- drugi občutki (pri reikiju ni pravil)
- nič, lahko se zgodi tudi, da ne čutite ničesar, če ste zelo utrujeni in v energijskem deficitu

IZVEDBA TERAPIJE:

Ker REIKI ne pozna omejitev prostora in časa, ga izvajamo na daljavo. V kolikor vam čas ne dopušča, da bi nas obiskali osebno, so skrbi, da bi bila terapija zato kaj manj učinkovita, odveč. Dogovorimo se za termin, ko si lahko vzamete v miru čas zase, se uležete in sprostite. Reikist se poveže z vami ob dogovorjeni uri. V primeru, da se dogovorimo za terapijo z intuitivnim uvidom, po seansi v roku enega tedna prejmete tudi kratko sporočilo, intuitivni uvid, v kolikor ga je terapevt prejel med seanso.

Anchor 1
2Y6A7647.jpg
bottom of page