Storitve

Schumann 3DSystem VioleTesla

15-20 minut

Ponujamo Vam zgolj terapijo na napravi ali pa terapijo v kombinaciji s hipnoterapijo oz. celostno terapijo.

"Če želite odkriti skrivnost vesolja, razmišljajte v obliki energije, frekvenc in nihanj." (Nikola Tesla)

 

Srce planeta Zemlja že tisočletja bije z utripom 7,83 Hz, s  frekvenco, ki naj bi porodila življenje. Mnoge starodavne civilizacije so vedele za Zemljino frekvenco, med njimi tudi indisjki Rišiji, ki so ta pulz imenovali Om. To frekvenco, na katero so uglašena premnoga živa bitja, med drugim tudi človek, znanstveniki imenujejo Schumannova resonanca. Vemo, da aktivnost možganov niha na različnih frekvencah (delta, theta, alpha, beta, gamma). Od frekvence s katero nihamo pa je odvisno naše zdravje. Odsotnost Schumannovih valov namreč ustvarja mentalne in fizične zdravstvene težave. Že kratka izpostavljenost naravni frekvenci 7.8 Hz pa nas pomaga stabilizirati.

 

Nikola Tesla je že mnogo let pred kvantno fiziko vedel, da so skrivnosti vesolja zapisane v energiji, frekvenci in nihanju.

Z uporabo sistema VioleTesla aktiviramo delovanje samoregulativnih mehanizmov telesa in lažje dosežemo notranje ravnovesje. Ukrepamo lahko tudi preventivno z namenom preprečevanja raznih obolenj.

VioleTesla sistem omogoča:

- hitro sprostitev

- vzpostavljanje ravnovesja

- izboljšanje koncentracije

- spodbujanje duševnega ravnovesja

- zmanjšanje nihanj razpoloženja

- harmonizacijo

- antistresno delovanje

- podporo zdravljenju

- pomiritev

- izboljšanje energijske usklajenosti in vitalne moči

Schumann 3D System VioleTesla

 

posnema naravne desnosučne gibalne procese brez uporabe električnih dražljajev in kemičnih snovi. Biodinamična stimulacija, ki jo doživite na tej napravi, deluje celostno na telesni in duševni ravni, pozitivno vpliva na možgane in živčni sistem ter s tem sprošča celo telo.

 

Sistem združuje spoznanja Nikole Tesla in Winfrieda Otta Schumanna:

- Sinusno, desnosučno, trodimenzionalno harmonično nihanje

- Schumanove frekvence v kombinaciji s Tesla tehnologijami

Kaj lahko naredimo, da se uglasimo na frekvenco Zemlje?

 

- Preživljajte čas v naravi, med drevesi ali na plažah

- Dihajte svež zrak in hodite bosi po travi

- Opazujte zvezde

- Poslušajte glasbo, ki vsebuje Schumannovo frekvenco

- V MojChiju pa vam omogočamo tudi terapijo, ki združuje Tesla tehnologijo in Schumannovo resonančno frekvenco, ki vam bo pomagala k ravnovesju.

KJE SE ZALOMI?

 

Sodobni človek je stalno pod stresom, pod vplivom nezdrave hrane, strupov iz okolja pa tudi eletrosmoga, ki se mu je težko izogniti. Obkroženi smo z ekrani pametnih telefonov, tablic, računalnikov in drugimi elektromagnetnimi sevanji, ki motijo našo lastno frekvenco ter Schumannovo frekvenco matere Zemlje. Obeta se nam še 5G, ki nas bo še bolj odrezal od našega naravnega nihanja, s čimer bomo še dodatno podvrženi raznim akutnim in kroničnim obolenjem. ELF elektromagnetna sevanja vplivajo na prehajanje kalcija skozi tkiva možganov in celično delovanje možganov. Bolj kot je možganska krvna ovojnica prepustna, (k čemur pripomore tudi 5G), večje količine toksinov lahko vstopijo v možgane. Odprtje krvne možganske ovojnice in uhajanje kalcija pa je povezano tudi z oksidativno škodo na nevronih, kar lahko poškoduje strukturo DNK.

 

5G ima frekvenco 60 GHz. Ta frekvenca je svetlobna leta oddaljena od naravne frekvence 7,83 Hz, na katero so navajena naša telesa in močno presega trenutna elektromagnetna polja, ki nas obdajajo in so že tako in tako dovolj škodljiva.

 

Pri 60 GHz lahko frekvence škodijo oksigenaciji, prav tako pa telesu onemogočajo, da tvori vitamin D in melatonin.

 

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.