top of page

Planetarna konstelacija
(nadgradnja postavitve družine z jyotishem)

Unikaten izkustveni seminar z Mojco Debelak

KDAJ? V soboto 26.3 2022, od 8:30 - 20:00

KJE? Ljubljana ozr. bližnja okolica (točno lokacijo javimo prijavljenim nekaj dni pred seminarjem)

CENA? Cena udeležbe: 200 EUR

Nadgradnja t.i. postavitve družine z jyotish vedsko astrologijo

POSTAVLJAMO:

  • sebe in svoje nemoči

  • podzavestne vzorce

  • poslovne odnose

  • vprašanja na katera ne poznamo odgovora

  • poslovna vprašanja

  • odnos do življenja, smrti, države

  • družinske odnose

  • partnerske odnose

201745934_10158251043674109_8729515292943343890_n.jpg

Zakaj ne morem uspeti v življenju?
Zakaj ne najdem službe?

Zakaj ne najdem partnerja?
Zakaj se mi ponavljajo prevare?

Kaj ovira moj odnos z neko osebo?

Kakšen je višji namen določenega odnosa?
 

S postavitvijo razrešimo morebitne blokade, da lahko sile ustroja stečejo skozi nas in doživimo podporo za izživetje vseh svojih potencialov na osebnem, ljubezenskem in poslovnem področju.

V čem se planetarna konstelacija razlikuje od velike konstelacije?

V postavitev bomo vključili vašo jyotish rojstno karto. Za primer ali vprašanje, ki ga boste želeli razreševati bo Mojca upoštevala postavitev planetov v karti, ki pa se bo nato odvila tudi v klasičnem smislu razreševanja s pomočjo postavljanja figur ter sidranja energij kot ste že vajeni pri postavitvi družine in veliki konstelaciji, le da bomo tokrat šli na višjo raven in vaše izzive reševali na ravni planetarnih postavitev, ki premnogokrat krojijo naše delovanje in usodo. Vpliva planetov in njihovih postavitev ne moremo zanikati in morda so ravno zato imeli bogovi v rimski mitologiji z globjim pomenom imena nebesnih teles. Vabljeni torej, da razrešite vaša vprašanja na tem unikatnem seminarju v soočenju planetov, kjer se nam bodo utelesili Mars, Venera, Jupiter, Saturn, Merkur, Sonce, Luna, Rahu in Ketu.


Zakaj bi se seminarja udeležili?
 

Nahajamo se na prelomni točki prebujanja zavesti, kjer navkljub premnogim praksam še vedno veliko padamo, se ne zmoremo zares postaviti zase, zaživeti lastne vrednosti in vzpostaviti ljubezen do sebe in drugih ter udejaniti svojega pravega bistva - višjega jaza.

Mojca vzroke vidi v podzavesti, kjer se nahajajo številne skrite sobane blokad, strahov in vzorcev. Premnogi so podedovani in vpleteni v pajčolan družinske matrike, kjer pozicija figur določa družinsko shemo, čustva, odnose in naše delovanje. Da bi razkrinkali tudi tiste skrite figure na šahovnici (ki določajo vašo usodo), smo se odločili, da v tem ključnem trenutku za vas pripravimo Planetarno konstelacijo, postavitev matrike vaših odnosov na ravni PLANETOV, kjer boste imeli enkratno priložnost, da na novo postavite figure in se dvignete na kvalitetnejši nivo bivanja.

Vse odnose znotraj lastnih podosebnosti, ki jih ozavestimo in zacelimo, odslikamo nato na druge (zunanje) odnose v službi, v prijateljskih krogih itd. Zanimivo je, da postavitev lastnih blokad iz višje perspektive omogoči, da posameznik po postavitvi začuti olajšanje, osvoboditev in preboj iz matrice nevzdržnega. Življenje se mu spremeni na vseh nivojih.

Kot že premnoge konstelacije pred to bomo priča igri življenja odnosov, ki se bo v živo odvila pred našimi očmi. Mnogi, ki so jo že doživeli, ji pravijo tudi čudež, saj je mističen preplet nevidnih niti, ki so stkane na nezavednih in energijskih nivojih. Dovolite si zadihati s polnimi pljuči in se nam pridružite pri tem enkratnem in neponovljivem dogodku, saj nas vsakič znova podpirajo povsem unikatne energije, ki omogočajo, da se, če se le za to odločimo, odpremo novemu in se osvobodimo premnogih spon in okov.

Vsak statist, gledalec in tisti, ki postavlja svoj lasten primer s konstelacijo (izhaja iz t.i. postavitve družine) ugleda v, da smo povezani z večjim sistemom, prepletom odnosov na subtilnih ravneh.
So vezi, ki so nevidne. Začnejo se, ko pridemo na svet, a so sočasno spomin od nekod prej.

S Planetarno konstelacijo razrešimo morebitne blokade, da lahko sile ustroja stečejo skozi nas in doživimo podporo za izživetje vseh svojih potencialov.

 

Komu je seminar namenjen?

Vsem, ki želite spoznati samega sebe do obisti, odkriti v sebi svoje moči, ozdraveti, se povezati s seboj in drugimi ljudmi na konstruktiven, iskren način. Tistim, ki razrešujete službene, partnerske odnose, pa tudi onim, ki imate blokade v odnosu z otroki, taščo, prijateljico, sosedom …

Toda ta seminar ni samo aktivna in realna zgodba energijskega zakulisja v odnosih, ampak bogata izkustvena paleta novih znanj, ki jih dobite vsi, ki se izobražujte v različnih duhovnih smereh, ki sočasno odkrivate sebe in se preobražate. Če si želite hitrega pomikanja v zavedanju, preboje in intenzivne premike, bo ta izkustveni seminar pravi za vas. Poudarek seminarja je na empirični izkušnji.

Zaradi lažje organizacije je obvezna PRIJAVA. Cena udeležbe je 200 EUR in vključuje jyotish karto ter analizo karte, ki bo vključena pri postavitvi

Za zagotovitev mesta na seminarju nas kontaktirajte

preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pokličite na 051 829 560

199643007_10158251043529109_6884062658842338817_n.jpg
200009785_10158251043289109_4892625336562523850_n – kopija.jpg
Anchor 1
bottom of page