Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.

Aktualno

Seminar Skrita dinamika duš

aktivni praktično-izkustveni seminar z Mojco Debelak;

nedelja, 22. januar

od 9:15 - 15:00

City joga center, Ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana-Šentvid (v neposredni bližini Mercator centra v Šiški)

Cena vstopnice: 70 EUR

Prejšnja življenja, podzavest, avtohipnoza, karmična diagnostika, intuicija, nevidne energije med ljudmi, razreševanje odnosov in lastnih težav na inovativen način. Vas zanima? Moralo bi vas, ker gre za vašo lastno dušo, rast in preseganje vsega, kar vas omejuje, zadržuje, ovira, blokira.

Celostna terapevtka Mojca Debelak je po sedmih letih dela z ljudmi odkrila in združila svojstvene koncepte različnih alternativnih in okultnih znanj, jih povezala, nadgradila z intuicijo in mojstrskimi odkritji nevidnega sveta ter napravila NEPOZABNO IZOBRAŽEVANJE. 

Na seminarju se učimo vsi, sodelujemo, lahko boste samo opazovalci, lahko pa boste aktivno tudi sodelovali na odru ŽIVLJENJA.

Samo tokrat se seminarja lahko udeležite po posebni ceni: 70 EUR.

Udeleženci dobite MojChi certifikat o opravljenem seminarju.

Komu je seminar namenjen?

Vsem, ki želite spoznati samega sebe do obisti, odkriti v sebi svoje moči, ozdraveti, se povezati s seboj in drugimi ljudmi na konstruktiven, iskren način. Tistim, ki razrešujete službene, partnerske odnose, pa tudi onim, ki imate blokade v odnosu z otroki, taščo, prijateljico, sosedom …

Toda ta seminar ni samo aktivna in realna zgodba energijskega zakulisja v odnosih, ampak bogata izkustvena paleta novih znanj, ki jih dobite vsi, ki se izobražujte v različnih duhovnih smereh, ki sočasno odkrivate sebe in se preobražate. Če si želite hitrega pomikanja v zavedanju, preboje in intenzivne premike, bo ta izkustveni seminar pravi za vas. Poudarek seminarja je na empirični izkušnji.

Zaradi lažje organizacije je obvezna PRIJAVA in nakup VSTOPNICE. Cena vstopnice je 70 EUR.

Za nakup VSTOPNICE nas kontaktirajte

preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pokličite na 040 758 368

KORISTNE POVEZAVE