top of page

Seminarji

Vloge življenja

izkustveni seminar z Mojco Debelak;

v nedeljo 19. marec 2023 celodnevni seminar

Matlux center, Topole Mengeš

Cena udeležbe: 200 EUR

Nadgradnja t.i. postavitve družine z razkrivanjem nezavednih vlog, ki jih igramo v življenju.

Vloge so subtilni krojači, ki nam tkejo zgodbo življenja, dokler jih ne uzremo in izstopimo iz igre.

Celostna terapevtka Mojca Debelak je po 12 letih dela z ljudmi odkrila in združila svojstvene koncepte različnih alternativnih in okultnih znanj, jih povezala, nadgradila z intuicijo in mojstrskimi odkritji nevidnega sveta ter napravila NEPOZABEN SEMINAR.

Na seminarju pridemo do izkustev in (spo)znanj, ki so ključni, za napredek v življenju.

Na seminarju se bomo uglasili s podzavestnimi vlogami vsakega posameznika, jih priznali in presegli s pomočjo različnih pristopov, ki jih bo Mojca intuitivno tkala tekom seminarja. Nekaj vlog bo moč uzreti tudi preko nadgradnje postavitve, ki ste jo morda vajeni iz postavitve družine, vendar na nov in unikaten način, ki vam bo pomagal, da vlogo začutite, ozavestite in prerastete.

Kaj je seminar Vloge življenja?

Z ozaveščanjem vlog, ki so skrite nekje v podzavesti, lahko prepoznamo, da v resnici nimamo v rokah volana, ki bi ga svobodno usmerjali v življenju, temveč na subtilnih nivojih nenehno preigravamo vloge, vse dokler te niso ozaveščene, lekcije osvojene in se lahko pomaknemo v bolj spontano, čuteče bivanje. 

 

Te vloge se lahko dotikajo različnih odnosov, ljudi, ki nam pridejo naproti, saj nevede igramo vlogo s komerkoli, ki se dotakne našega življenja in je uglašen z našo vlogo. Tako pravzaprav nismo zares v stiku sami s seboj, ampak se bolj ali manj iz naše podzavesti oglašajo vloge, ki pa imajo svoj namen. Ta namen se nam bo razkril tekom seminarja.

Bistveno je, da se začnemo vlog zavedati, jih uzremo kot igro, ki se odvija na odru življenja in jih z ljubeznijo presežemo. Ko se v polnosti zavemo vloge in sporočilnosti, ki jo prinaša, smo pripravljeni, da zaživimo to kar smo, svojo pravo naravo z vsemi potenciali.

 

Komu je seminar namenjen?

Vsem, ki želite razkrinkati vloge, ki jih podzavestno igrate v vsakdanjem življenju, tistim, ki ste že prepoznali vloge, pa ne zmorete iz njih stopiti, ki vas zanima dinamika in vpliv naše podzavesti na življenje in vsakdanje odločitve kot tudi tistim, ki imate občutek, da ste se nekje "zataknili" in ne veste več kako naprej.

Ta seminar ni samo aktivna in realna zgodba energijskega zakulisja podzavesti, ampak bogata izkustvena paleta novih znanj, ki jih dobite vsi, ki se izobražujte v različnih duhovnih smereh, ki sočasno odkrivate sebe in se preobražate. Če si želite hitrega pomikanja v zavedanju, preboje in intenzivne premike, bo ta izkustveni seminar pravi za vas. Poudarek seminarja je na empirični izkušnji.

Zaradi lažje organizacije je obvezna PRIJAVA. Cena udeležbe je 200 EUR

332066223_783910966662715_5837897951449364322_n.jpg

Za zagotovitev mesta na seminarju nas kontaktirajte

preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pokličite na 051 829 560

Anchor 1
bottom of page