Zame

Seminarji
(Umik vase - zase, Velika konstelacija, Zvočni preporod, Intuitivno čutenje otroka)

Umik vase - zase  (3 dni - vikend delavnica )

Doslej smo skušali sami vplivati na sile stvarstva in si jih na nek način podrejati. Seminar pa nam bo omogočil globlje izkustvo lastnega preporoda, ponovnega rojstva, najgloblji stik s svojo modrostjo in nov začetek.

Glas duše, glas našega najglobjega sebstva, ob divjem ritmu vsakdana, prevečkrat obmolkne. Posledično človek pridela blokade, ki se odražajo v nihanjih imunskega sistema, destruktivnih čustvih, konfliktnih odnosih…

(trenutno ni razpisanih terminov)

Child's Pose
Več ...
Native Drums
Zvočni preporod

Velika konstelacija
 

So vezi, ki so nevidne. Začnejo se, ko pridemo na svet, a so sočasno od nekod prej. 

Velika konstelacija je namenjena je vsem, ki imajo težave v odnosih
- partnerstvu
- družini
- službi (poslovnih odnosih, s sodelavci)
- prijatelji


Celostna terapevtka Mojca dosedanja dognanja o energijah nadgradi z odličnim poznavanjem karmične intuitivne diagnostike in povezavami iz prejšnjih življenj, zato je ta pristop razreševanja težav pri njej unikaten, večdimenzionalen in neponovljiv.

ODPRTE PRIJAVE:
12.11.2022 od 9:00-20:00

 

Zvočni preporod

Najprej je tišina in nato sledi zvok, ki te popelje onkraj slutenega, preko vseh čutnih in nadčutnih zaznav, preko srca v neznano, ki je hkrati tako pomirjujoče in domače. Ta zvok je preprosto čaroben, saj odpira ljudi in jim kaže, da je nekaj več, da lahko naredijo stik z dušo in se odprejo v duha.

Zvočni preporod vam bo naježil kožo in segel do najmanjšega delca vaše biti ter vas popeljal na čudovito popotovanje samozdravljenja in regeneracije preko zdravilnih vibracij zvoka.

Tokrat se bosta božajočemusubtilnemu vodstvu celostne intuitivne terapevtke Mojce Debelak pridružila še dva gosta, ki vas bosta popeljala v notrino čistosti.

Dobrodošli na preporod ob koncu letošnjega leta!

ODPRTE PRIJAVE:
10.12.2022

21E0B03D929840199A0C0F531F4EAECD_edited.
Intuitivno čutenje otroka

Intuitivno čutenje otroka

Otroci
so naši veliki učitelji. So mojstri, ki nas urijo v tankočutnosti in v zaznavah ter nas prehitevajo v radosti, čutenju življenja in bivanju v sedanjem trenutku.

Seminar je namenjen vsem, ki se zavedajo pomembnosti čutenja otrok, njihovih potreb in ravno prave vzgoje, ki jih bo podprla na dušni poti.

Priporočamo ga:

- pedagoškim delavcem
- učiteljem
- staršem
- starim staršem


Seminar je praktične narave in lahko vključuje učenje skupaj z vašim otrokom. Tekom seminarja pa vam z intuicijo razgrne širšo sliko tudi Mojca.

(trenutno ni razpisanih seminarjev)

 

Nazaj na vrh.