Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.

Storitve

Skrita dinamika duš (sistemska postavitev)

aktivni seminar (traja cca. 6 ur)

Udeležba na seminarju razkriva vzroke težav, ki tičijo v očem nevidni energiji medsebojnih odnosov. Vzroke terapevtka s pretanjenim čutom odkriva in razrešuje.

Psihološko-energijski fenomen skrite dinamike duš, ki ga mnogi poznajo kot postavitev družine po Bertu Hellingerju, udeležencu odpre okno v svet energij, ki narekujejo odnose.

 

Celostna terapevtka Mojca dosedanja dognanja o energijah nadgradi z odličnim poznavanjem karmične diagnostike in povezavami iz prejšnjih življenj, zato je ta pristop razreševanja težav pri njej unikaten, večdimenzionalen in neponovljiv.

 

Ključ za vrhunsko razreševanje odnosov Mojčina intuicija.

Skirta dinamika duš je namenjena je vsem, ki imajo težave v odnosih … Razrešuje ozadja raznih težav (npr. v partnerstvu), družinskih konfliktov, službenih nesoglasij s podrejenimi, nadrejenimi ali sodelavci ... skratka pomaga vsem, ki se v nekem odnosu ne počutijo ljubljeni, enakovredni, zadovoljni, spoštovani.

Metoda seže še dlje - "postavljamo" lahko namreč bolezen, lastno omrtvelost, pomanjkanje volje. Tako smo na postavitvah postavljali že osebo v odnosu do njenih idej, ker jih ni znala izraziti, jih manifestirati v praksi. Nekaj je to osebo „blokiralo“, s postavitvijo skrite dinamike njene duše pa je z višje perspektive ozavestila, kaj se ji dogaja. Postavljamo lahko odnos do sebe, da ugotovimo kaj je tisto, kar nas blokira, zavira, iz nas vleče temne vzorce.

Mojca seminar skrite dinamike duš s svojim pretanjenim čutom edinstveno nadgradi in ga izvede v popolnoma novi dimenziji.

 

Metodo kombinira z intuitivnim delom, karmično diagnostiko, reikijem in dolgoletnimi izkušnjami analize podzavesti. Preplet omogoča, da oseba dobi jasen vpogled v odnose, jih vidi objektivneje, predvsem pa dojame, kaj je rešitev določenega odnosa ali težave, ki jo »postavlja«.

MOŽNOSTI AKTIVNE UDELEŽBE NA SEMINARJU:

- postavljalec (postavljate svoj lasten primer),

- statist ("statisti" sodelujejo v postavitvah drugih, sami ne postavljajo svojega primera; zasedajo pomembne vloge v življenju postavljalca ... ob tem sicer sebe spoznava tudi statist, kar deluje zdravilno).

- opazovalec (opazovalci spoznavajo metodo, fenomen, ki osupne praktično vsakogar. Ob tem iz primerov veliko odnesejo tudi sami, saj se lahko prepoznajo v primerih življenjske situacije, ki jih živijo sami. Opazovalcu ni potrebno aktivno sodelovati kot statist).

KONCEPT INDIVIDUALNE DINAMIKE DUŠ

Po dogovoru s terapevtko Mojco lahko s posebnim postopkom skrito dinamiko duš (svoje družine, podjetja, partnerstva itd.) razrešite tudi na osebni terapiji, po predhodnem dogovoru.

Metoda je v tem primeru enako učinkovita, kot če se udeležite skupinskega seminarja.

Prednost individualnega pristopa je vaša zasebnost.

ZAKAJ BI NEKDO INDIVIDUALNO POSTAVLJAL DINAMIKO ODNOSOV?

Ker pogosto živimo življenje svojih prednikov … Kar niso ozavestili oni, se kot odgovornost prenaša v naša življenja. To je rast, je razumevanje človekovega obstoja nekoliko širše. Individualna postavitev skrite dinamike duš išče rešitve za vse vrste težav, s katerimi se človeško bitje sooča, in vpliva na vse vpletene. Postavljalca osupne s preciznostjo in kasneje olajšanjem; spremembe, ki jih ta metoda prinaša, niso naključne in pustijo močan pečat.