Storitve

Hipnoterapija
60 minut

Vključuje bioterapijo, zvočne vibracije zdravljenja, čiščenje čustev, preobražanje karakterja ter intuitivni posvet z uglaševanjem z namenom duše.

Namenjena vsem, ki že delate na sebi. Preobraža se točno določene podzavestne vzorce (strahovi, fobije, blokade, nagnjenja k odvisnostim itd.).

Tako kot pri hipnoterapiji, se do globljih stanj zavesti dostopa preko hipnotične indukcije. Poudarek je na iskanju vzrokov omejujočih vzorcev v preteklosti (tudi iz prejšnjih življenj). 

Analizira se podedovane podzavestne vzorce po očetu in mami.

Analiza čaker, biopolja, vzrokov težav in čustvenih blokad.

Zastavite lahko vprašanja. Ponudi se rešitve in terapevtsko vibracijsko uglaševanje z namenom vaše duše.

Metoda, ki Vas direktno odpre in podpre, da zaživite poslanstvo.

Je močna zdravilna metoda, ki jo je razvila karmična terapevtka Mojca Debelak.  Gre za odličen večdimenzionalen pristop energijskega razreševanja odnosov, kot tudi raznih težav - za vse, ki ne želijo svojih problemov izpostavljati na seminarju "Skrita dinamika duš" pred drugimi ljudmi.

Zdravi vse vzroke bolezni, čustvenih nihanj, fizičnih bolečin, težkih odnosov, blokad v odnosih itd. Poteka lahko na daljavo ali osebno. Nudi močno podporo.

Omogoča preko medija (Mojce) stik z dušo pokojnika. Ta stik vam nudi oporo, nasvete za naprej, zdravljenje ranjenega srca.

Duše pokojnih vedno prenesejo natančna in specifična sporočila, ki jih prepoznate samo vi.

Karta je plod globokih intuitivnih vpogledov terapevtke (Mojce). Posameznik prejme zapis s podrobno obrazložitvijo treh najbolj ključnih podedovanih podzavestnih vzorcev po materini in očetovi dedni liniji.  Osebni obisk ni potreben; za izdelavo zadoščajo ime in priimek vas, vaših staršev in starih staršev.

Iz karte so razvidni vsi vidiki vašega življenja, od družine, do ljubezni, poslovnega področja itd. Namen izdelave in svetovanja je, da dobro ozavestite kdo ste, kam ste namenjeni, kje imate določene blokade, kaj morate uravnovesiti, da bi usodo lahko »vzeli v svoje roke« in zaživeli drzno, polno in svobodno.

Vam čas oz. razdalja ne dopušča, da bi nas obiskali osebno?

Nič hudega. S sodobnimi pristopi vam pridemo naproti in storitve ponudimo tudi na daljavo.

Vodi človeka k samozdravljenju, samospoznavanju, samoljubezni. Umiri stres, zmedo, čustva. Prinaša spokoj in znanje, kaj si želimo, kdo smo. Mojca ponudi vmes tudi mini intuitivne posvete in vas vodi celostno k osebnemu razcvetu.

Parapsihološki energijski fenomen po psihoterapevtu Bertu Hellingerju. Razkriva skrito, zamolčano ... Dih jemajoč seminar skozi igro vlog na neubesedljiv način kaže rešitve praktično na vseh življenjskih področjih. Mojca s preciznostjo intuitivnih zaznav daje seminarju svojstven pečat.

Za vse, ki bi želeli z nenadkriljivo močjo zdravilne energije pomagati sebi, bližnjim, živalim ... Tečaji so razdeljeni na 3 stopnje. Do nadaljnjega potekajo individualno.

Svetovanje je zasnovano na temelju izkušenj dolgoletnega dela z ljudmi.

Za posredovanje CENIKA STORITEV nas kontaktirajte

preko spodnjega kontaktnega obrazca

 

Najboljša antistresna terapija. Zdravi, regenerira, umirja.

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.