top of page

FreeFlow

ragdoll-kitten-10-weeks-lying-18852573.jpg.webp

FreeFlow I

 

Na prvi stopnji je poudarek na izboljševanju čutenja telesa in lastne membrane in predvsem čiščenju kronično napetih mišičnih struktur, blokad in bolečin na telesni ravni. Razloži se pojem telo kot duhovna antena in vpliv, ki ga ima čiščenje telesne ravni na ostala področja v našem življenju. Izboljšujemo zavestnost na najbolj grobem nivoju.
 

3.png
adorable-ragdoll-cat-with-beautiful-blue-eyes-lying-floor-home-looking-back-closeup-portra

FreeFlow II

Na drugi stopnji prehajamo k bolj kompleksnim somatskim vajam, ki poglobijo čutenje in zavestnost na telesni ravni. Dotaknemo se upravljanja z življenjsko energijo, ravnovesja ter delovanja skozi različne pristope. Poudarek je na izboljševanju jasne zaznave in jasne komunikacije, ki sta ključni za učinkovito delovanje. Poglobimo subtilnost zaznavanja telesa in membrane.

3.png
beautiful-fluffy-ragdoll-cat-walking-looking-out-window-through-curtains-adorable-feline-p
3.png

FreeFlow III

Na tretji stopnji somatskim vajam dodamo dihanje kot enega najbolj učinkovitih mehanizmov za uravnavanje bioloških, čustvenih in energijskih procesov. Spoznamo osnove dihanja in preko dihanja vstopamo do globljih plasti podzavesti in nezavednega. Dodamo razlago čustev, njihove funkcije ter čustvene zrelosti.  
 

Anchor 1
bottom of page