top of page

Zame

Tečaj INTUICIJE

 

16.4. Tečaj Intuicije - modul I   

3.9.   Tečaj Intuicije - modul II 
 

program vodi:

Mojca

iStock-981777368-770x460.jpg

"Vedno si na pravi poti, če znaš prisluhniti sebi, videti sporočila okrog sebe, razbrati znamenja življenja.  Da bi to zmogel, moraš postati čuječ."

Mojca Debelak

Intuicija je modra starka, ki nezmotljivo narekuje pot duše, glas, ki preprosto ve in ne potrebuje dokazov, kompas, ki vas bo vsakič znova pripeljal na pravo pot, pa čeprav je ta omejenemu umu nedojemljiva, strašljiva, nelogična in nemogoča. Okrog intuicije je spletene veliko mistike. Vsi o njej govorijo, celo pišejo članke in knjige kot bi bila na novo priseljena tujka, ki jo vsi obrekujejo in o kateri imamo veliko povedati, redki pa so jo zares videli in ji prisluhnili.

Na tečaju INTUICIJE:

- boste vzpostavili stik z vašim notranjim glasom

- presegli znano

- spoznali veččutno zaznavanje

- zgradili zaupanje vase in vašega notranjega vodnika

- dobili skripto, kjer so opisane tudi vaje, ki jih boste
  preizkusili v praksi

 

KOMU je NAMENJEN?

Tečaja se lahko udeleži vsak, ki ga kliče notranji glas po poglobljenem raziskovanju in odkrivanju onkrajnega, vsak, ki želi spoznati sebe do zadnjega kotička in odkriti resnico. Primeren je tako za začetnike kot tudi tiste, ki ste že pridelali nekaj žuljev na duhovnem popotovanju in bi svoje zaznave radi še poglobili. Namenjen je tudi vsem, ki bi radi zgradili zaupanje vase, svojo pot in do življenja.

STE KAJ ZAMUDILI, ČE SE TEČAJU NISTE PRIDRUŽILI NA SAMEM ZAČETKU? BI BILI V "ZAOSTANKU"?

 

Tečaj je sestavljen iz dveh modulov. Ker se bo delo z vami nadgradilo in poglobilo, je potrebno za obisk modula II najprej opraviti modul I.

TEČAJ JE - praktično izkustvene narave

Intuicija je pot, kjer skrbi, težave in mentalni balast izvodenijo. Ostajaš ti sam - s svojimi vonji, zaznavami in občutki. Znotraj srca se rodijo nove ideje, modrost. Tišina v tebi tako lahko spregovori. Navadno ima veliko povedati tudi o tvoji podzavesti, kjer se skriva zakladnica neodkritega.

Anchor 1
bottom of page