Terapije

Uglaševanje duše

60 minut

Je posebna metoda, kjer terapevtka človeka usmeri na pot njegovega poslanstva, srčnih odnosov in namena duše.

Poudarek ni toliko na analizi podzavesti, preteklosti, preteklih življenjih, kot na tem, kar naj bi oseba uresničila v tem življenju.

 

Vpliva se na aktivacijo duše, ki je pogosto pasivna in nepovezana z osebnostjo, zaradi česar ima oseba lahko želje, ki pa jih nikakor ne (z)more udejaniti, pa če se še tako trudi.

Gre za močan proces preseganja sebe, zdravljenje avričnega polja in podzavestnih blokad, da bi lahko razprli krila in poleteli.

 

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.