top of page

MojChi

Vaša mnenja o našem delu

V naši zgodbi, ki jo pišemo skupaj šteje vsak izmed vas. Vsem, ki nas obiščejo, smo hvaležni za izraženo mnenje in deljenje svoje izkušnje oziroma doživetja ob našem delu.

Sprejemamo graje in pohvale ... veseli smo jih. Izmed številnih, ki so prispele v naš nabiralnik, jih nekaj delimo z vami.

126015077_708507533410039_36624557347213

“Sanjam, seveda, to ne more biti res, kaj takega, ja, to so le sanje. To sem si ponavljal celo pot iz Štajerske, do Notranjske. Takrat sem jo prvič srečal, Mojco, pri njej sem bil namreč na drugi stopnji Reikija. V slabih desetih minutah mi je opisala celo moje življenje, neverjetno, nekatere stvari o sebi sem že pozabil, vse o prednikih in o moji družini kot bi bila priklopljena na mojem spominu.

Zagotovo lahko trdim, da se je tisti dan začela moja druga pot, ko začneš misliti s srcem, ja s srcem. Vse se je obrnilo na glavo, energija je stekla skozme. Na življenje gledam drugače. Čisto druge stvari me zanimajo kot prej. Spremenil se mi je okus za hrano, kilogrami so kopeli. V glavnem,  počutim se deset let mlajši. Od takrat sem naredil še tretjo stopnjo reikija in ni lepšega občutka, ko vidiš kako lahko pomagaš drugim s to božansko energijo.

Zelo rad hodim na MojChi vikend seminarje za dušo in telo, neprecenljivo, ko nas Mojca pelje tudi tja, malo onkraj - ona reče. V skupini se tako povežemo oziroma nas Mojca, da v resnici postanemo družina. Pa celostno potovanje po Madeiri, oh, ni besed, katere bi lahko opisale vsa doživetja tam na rajskem otoku - nepozabno. Smo si obljubili, da se vrnemo, upam, da čim prej.

Hvala, hvala, hvala iz srca celotnemu MojChi teamu.

Dejan

“Čeprav je od mojega zadnjega obiska pri Mojci minilo že kar nekaj časa, si lahko danes v sekundi prikličem ta domač občutek, ko sem pri njej. Občutek sprejetosti, opore, nežnosti, pa tudi odločnosti in odgovornosti. Njeno vodenje mi je odprlo nove perspektive in razširilo moj pogled na svet.

Lahko z zagotovostjo rečem, da brez nje in njenih intuitivnih uvidov ne bi imela poguma narediti številnih odločilnih korakov, ki mi danes omogočajo, da živim bolj polno življenje. Vse to, zaradi njene močne energije, njene intuicije, s katero me je že pri najinem prvem srečanju prebrala kot odprto knjigo. In ravno ta brutalna iskrenost, ubesedenje najglobjega bistva mene, mi je dalo zaupanje - in željo, da skupaj soustvariva novo poglavje v mojem življenju. Preko intuicije sva tako skupaj odpirali moje vzorce in se spogledovali z novimi, (zame včasih nerealnimi) potmi. Ne bom pozabila ko sem ji včasih rekla “ne, ne, ne, to pa jaz ne morem…” in mi je odgovorila v smislu “hmm zanimivo, zakaj pa misliš da ne? Ker jaz te pa vidim tam…” Njena odločnost in zaupanje v njene besede sta mi vedno dala nov zagon, da grem lahko višje in da zmorem več kot mislim. Strah je mogoče kdaj še bil prisoten, a občutek, da bo vse ok, je bil vedno tam zadaj.

 

Delo z Mojco je bilo vedno polno čustev in nikoli ni izgubilo občutka soustvarjanja. Predvsem zato, ker najini pogovori nikoli niso bili črno beli. Vedno je bilo dovolj prostora za interpretacijo, za potreben čas zorenja idej in odločitev. In nenazadnje za ljubeč odnos do sebe, ki je vsako terapijo rastel in zavzemal več prostora v meni.

 

Kar mi je najbolj všeč pri delu z Mojco je to, da me je vsako srečanje opremila z orodji, ki so še danes tu zame, ko jih potrebujem. Še več, delim jih z družino in prijatelji in s tem dvigujemo vibracijo naših odnosov. Zaradi vsega zgoraj naštetega, ne samo da BI priporačala Mojco vsem bližnjim, to SEM tudi storila. Hvala Mojca.”

Monika

125812294_389951582151435_47610614152230
126055913_190313732651061_80725385637882

"Moj prvi obisk, uf !
 

Zelo težko sem popustil sam v sebi, da sem obiskal terapijo pri Mojci. Na prvo terapijo sem peljal soprogo. Ko je zaključila prvi obisk, je rekla dobro bi bilo, da tudi mož pride. "Kaj?" sem vprašal jaz. "Zakaj? Saj jaz ne potrebujem nič takega, saj vse vem." Danes po 8 letih in kar nekaj terapijah vidim kako sem živel in razmišljal. Na terapijah je privrelo na plano ogromno podzavestnih vzorcev s katerimi gremo v svet in se spopadamo ter sprašujemo, zakaj se meni nekaj dogaja. Na prvem obisku terapije sem videl, da Mojca ve veliko o meni pa ji nisem nič povedal. Res je, Mojca ima neko sposobnost, da vidi tvojo podzavest ter ovire, ki ti preprečujejo živeti. Moram povedati, da mnogokrat po terapijah ni bilo lepo in sva se z soprogo kregala in dopovedovala kdo ima prav. Na koncu sva ugotovila, da sva mnogokrat tako delovala in se nekako osvobodila kar je moralo oditi iz podzavesti - seveda s pomočjo Mojčine terapije. Vse to je majhen delček popotovanja v teh letih dela.

 

Hvala Mojca res iz srca, kajti po vsem tem času sem se s pomočjo tebe, Mojca, približal svojemu srcu."

Boštjan

"Zdravo Mojca,

 

ful ti hvala za tvojo podporo in pomoč pri spoznavanju mojih omejitev, poskušanju preseči le-te in na drugi strani tudi mojih moči. Ne vem zakaj ti tega ne morem povedati na štiri oči, pa bi si želela. Tako kot sem si te želela objeti ob današnjem odhodu in mi je bilo žal, da te nisem, takoj ko sem stopila skozi vrata sobe. Dala si mi ogromno in še vedno nesebično daješ. Že od nekdaj si mi vzor. Zvezda severnica, ki mi konstantno kaže v katero smer si želim iti. Prav tako pa pridejo tudi trenutki, ko si mi ogledalo, ki pokaže kje leži moja tema. Ko se oglasi moj ego in "zabremza" vse skupaj. Vendar ti razumeš in sprejemaš tudi to. Hvaležna, da sva se našli in si del mojega življenja. Vse dobro."

 

Objem,

Karmen

126126047_443866813266512_21048467318114
124607356_10157760067119109_720521243738

"Ko sem pred mnogimi leti vstopil v prostore MojChi centra v Kranju, mi je Mojca rekla: »Vi ste bil pa moj oče v enem od prejšnjih življenj!« (takrat sva se še vikala). Jaz sem si mislil, ja pajade. Zdaj po toliko letih dela na samem sebi lahko potrdim, da je energija med Mojco in mano prežeta tudi z močno energijo hčerke in očeta. Naše energije, ki so kumulativa vseh možnih spominov, vtisov, misli uma (tudi iz prejšnjih življenj), staršev in  okolja, definirajo odnose med nami. Mojca jih čita, v vsakem od nas. Z intuicijo čita naše energije, ki se pojavljajo v obliki naših strahov, odvisnosti, obsedenosti, čustev itd. Če poznaš katera energija povzroča kaj, poznaš tudi dogodke, ki so povzročili te dotične energije in če veš to, lahko človeku pomagaš. Po mojih izkušnjah, tisti trenutek, ko ozavestiš posamezni dogodek, se negativna energija takega dogodka sprosti. Mojca to zna, zna poiskati te v naši podzavesti obremenilne dogodke in zaradi prirojene simpatije in ljubezni do ljudi, na primeren način to tudi razložiti in skupaj poiskati možne rešitve. Meni je omogočila vpogled v mojo podzavest in me tudi naučila kako potovati naprej do polnega življenja."

Matjaž

"Pot me je k Mojci pripeljala šest let nazaj. Še danes ne vem, kako sem jo sploh našla. Lahko bi rekla, da sem jo našla slučajno, čeprav danes vem, da slučajev ni. Želela sem si nove drugačne službe, pa nisem niti vedela kaj si sploh želim. Tako sem upala, da mi bo pomagala s svojim intuitivnim posvetom. Posvet pa je bil vse prej ko to. Povedala je vse, kar ve o meni in meni ni bilo popolnoma nič jasno, kaj naj s tem počnem.

Izgubljena kot sem bila, sem se odločila za hipnoterapije pri njej. Hitro se je izkazalo, da je iskanje nove službe drugotnega pomena. Po njenih terapijah sem se začela lupiti kot čebula. Balast je odpadal. In počasi sem začela spoznavati, kar mi je prvi dan govorila o meni. Večino stvari se mi je zaradi mojih strahov in dvomov zdelo tako nemogočih za doseči, pa vendar je očitno imela prav. In kar me je še naprej vleklo k njej, je bil tudi njen način kako mi je podajala resnico. Zelo dobro je vedela, veliko bolj kot jaz sama, da ima pred sabo zelo prestrašeno mlado žensko, s katero je treba delati zelo nežno, da ne bo zbežala stran.

In ne, ona ni govorila samo resnico, ona me je v resnici vodila po poti, da sem jaz sama odkrivala svojo resnico. Ko sem svoj izziv osvojila, je rada rekla: »Nisem ti želela povedati vnaprej, kar vem, ker bi ti s tem odvzela tvojo lastno izkušnjo.« In če se mi je v času, ko sem hodila k njej na terapije na trenutke zdelo, da se nič kaj velikega ne dogaja v mojem fizičnem svetu, se je pa zato toliko več na nevidnih nivojih.

In ko me je opremila in podprla na način, da sem lahko po poti nadaljevala sama, so se začele v mojem življenju vidno dogajati velike spremembe. Še danes jo rada virtualno spremljam, saj je polna življenjskih modrosti. Za vse to kar mi je dala in še vedno daje, ji bom večno hvaležna."

Mojca, hvala, da si.
Vesna

124634941_617357415639223_56298666653888
IMG_20201112_170449.jpg

"Kako sem prišla do moje MojChice?

Davnega leta 2012 sem v neki reviji prebrala njen članek Popolneži niso v modi. Članek me je tako prevzel, kot me je prevzela ona, ko sem prvič stopila skozi njena vrata. Takrat je delovala še v Kranju.

Zakaj mi je najboljša terapevtka?
 

- zato, ker me vedno vidi v dušo, ne obsoja in ne ocenjuje kaj je prav in kaj ne! Če pa že kaj pove, pa to pove iz terapevtskega vidika,

- ker je vedno izhajala iz mene, nikdar iz sebe, kaj ona misli, čuti, da bi jaz morala narediti, ampak striktno, to moraš narediti,

- midva sva šla oba z možem, vsakega je tretirala po svoje,

- ker mi ni bilo potrebno nikdar razlagati, kje imam problem, ker ga je videla. Rada vidi, da ji povem, zato, da vidi moje videnje,

- ker vse vidi onkraj, je verjela v mene, tudi, ko sem jaz že obupala.
 

Bila je najboljše zdravilo, hkrati pa je bila zelo stroga in striktna. Ni popuščala. Vedno, ampak res vedno je pomagala, če je le lahko. Bila sem na njeni Postavitvi družine. Ker sem jaz prišla tja, da nekaj razrešim, je zopet izhajala iz mene. Rešitev je vedno v meni. Ne v drugem. To ne pomeni, da se bo kaj veliko spremenilo, dovolj je že, da sprejmem družino in situacijo v kateri sem se znašla.
 

Kaj me je naučila o meni?

Ne potrebujem nobenega cilja, ker bom v življenju vse, kar potrebujem, dobila, tisto, česar ne potrebujem, ne bo prišlo, pa če hodim po trepalnicah. Vse želje so plod pričakovanj staršev, okolice. Včasih sem bila obsedena s prejšnjimi življenji, vendar sem ugotovila, da v resnici nisem hotela prevzemati odgovornosti za življenje, ki ga živim. Edini cilj ima duša, temu pa sledim, ko živim. Sicer pa mi življenje vsak dan pošilja toliko dela, da bi dan podaljšala na 48h! Niti časa nimam pisati cilje. Ko sem prišla k njej, sem morala začeti meditirati. To se mi je zdelo nemogoče, ker toliko pišejo okoli tega, kaj to pomeni. Pa ni noben bavbav. Danes brez nje ne začnem dneva. Zame je meditacija vsakodnevna prizemljitev.  
 

Tako kot sem enkrat napisala  ... Mojca je zame res magična čarovnica, ki te nauči sprejeti lastno življenje, lastno usodo z vsem, kar sodi poleg. Tako preprosto, a tako težko."

Sonja

"Moja zgodba z MojChi ... zacetek ...  strah pred neznanim in nekaj novim ... zdaj si pa zivljenja brez "nje" ne predstavljam . Rada se posalim ce bi rad eno dobro "klofuto" pejt samo k Mojci 🤣.

Top shit mi je njen nacin komuniciranja, ni teptanja in glajenja jbg pove tocno tako kot je pa ce ti je vsec ali pa ne... tvoj problem - dejansko te postavi na realna tla in takrat se lahko šele zaves kaksen je tvoj problem in kaksna je resitev. Obozujem njen glas, ki res pomirja pri vseh njenih meditacijah, posnetkih na fbju, vizualno ko jo pogledas ti tako vliva samozavest in lepoto...noro res. Unikat. Sama sem bila delezna seminarja Velika konstelacija: postavitve družine -  prvič in vem da ne zadnjic (dobesedno imas pred seboj oder zivljenja...ne mores razumeti niti se ne da razloziti kaj se tam dogaja, koliko stvari razresis kot postavljalec ali statist jaz sem okusila obe vlogi...izjemna izkusnja, ki odpira oci, zavest,..). Izjemna je tudi pri delu z otroci...moja dva (7 in 9 let stara otroka) jo preprosto obozujeta in vsak je sam z njo na posvetu..."mama" čaka zunaj - mislim da to vse pove. Storitve katere sem bila ze delezna so: celostna terapija, Schuman Tesla z hipnozo, intuitivna diagnostika, uglasevanje duse, reiki na daljavo, 2. stopnja Reikija (kmalu).

 

Slisi se kot da sem "tezek pacient" 🤭 ampak tako dobro kot se po razresevanju stvari clovek pocuti, ko ti stvari ki ti ne sluzijo vec odpadejo je to sam blagoslov za duso in telo in sele takrat okusis car zivljenja. Iz srca toplo priporocam vsakomur ki si zeli boljsi jutri obisk Energijskega centra MojChi. Moja naslednji cilj kateri zelim okusit z ekipo MojChi je definitivno celostno potovanje...ker si zelim le najboljse zase in za svojo duso."

Hvala Mojca, ker si.

Slađana

IMG_20201117_224714_588.jpg
IMG_20201111_202912_644-01.jpeg

"Mojca,

nikoli ne bom pozabila moje prve terapije pri tebi v Celju. S seboj prinesla en zvrhan koš dvomov in pomislekov. Nisva se uspeli niti dobro predstaviti, ker sem seveda tako po moje zamujala in sem se na stol usedla povsem raztresena. 

Moje dvome in skepticizem si razblinila že po prvih nekaj minutah, ko si mi brez da bi me karkoli vprašala, prav lepo brez zadržkov jasno narisala sliko mojega življenja. Prav tako kot sem ga začutila sama v tistem momentu. Ko sva zaključili si mi rekla, da je moje življenje kot ena njiva in da jo je potrebno začeti lopato za lopato obdelovati, da me bo potem čez nekaj časa začela obdarovati nazaj. 

In danes lahko res rečem, da se mi je odločitev da začnem obdelovati to njivo in da me na tej poti spremljaš ti, že daje darove. S svojimi intuitivnimi uvidi si mi odprla pogled na moj svet, mi dala dovoljenje, da bolj polno in samozavestno zaživim. Da se začnem spopadati s strahovi, ki me zadržujejo. S teboj sem se naučila, da so življenjski izzivi...prav tisti, ki sem jih vedno smatrala za negativne, tiste ki so me vedno potiskali proti tlom in navdajali s težo...resnično tisti preko katerih se največ učim. Da lahko preko njih rastem in postajam drugačna...bolj prava jaz.

Če sedaj pogledam na najin čas skupaj, mislim da je največja lekcija, ki si mi jo predala prav ta, da tema ni tako temna če jo znaš pogledati drugače. Če jo sprejmem in objamem lahko v vsaki temi najdem luč. Nenazadnje pa sem ti neverjetno hvaležna ker si mi predala tudi prav posebno lučko, ki je vedno z mano...ki mi omogoča da lahko vedno najdem oporo v ljubezni ne glede kako temno mi je... v pretoku reikija v meni. In sedaj lahko s tem pomagam tudi drugim. Nekaj lopat sem že obrnila, kar nekaj jih še bom...pravzaprav upam, da jih nikoli ne bom nehala obračati.

Hvala ker je s tabo lopatanje po življenju lažje ter hvala ker prižigaš lučke v ljudeh, da lahko sijemo naprej po svetu. 

 

PS: Pa tale tvoj Shuman je res fin, ko si mi na njem naredlia iniciacijo v reiki 2, sem se res počutila, da sem zapustila svoje telo in se kot nova potem vrnila v njega. Res top izkušnja."

Barbara

bottom of page