MojChi

Vaša mnenja o našem delu

V naši zgodbi šteje vsak izmed vas in želimo si, da jo pišemo skupaj. Vsem, ki nas obiščejo, smo hvaležni, če izrazijo mnenje in delijo svojo izkušnjo, doživetje ob našem delu.

Sprejemamo graje in pohvale ... veseli smo jih. Izmed številnih, ki so prispela v naš nabiralnik, jih nekaj delimo z vami.

Ta teden je bil še nekoliko napornejši od drugih in resnično sem v pričakovanju čakala na tale petek. To kar se je zgodilo, je bilo več kot sem pričakovala, pravzaprav nisem vedela kaj pričakovati, ampak, da te lahko nekdo tako prebere, to je bil res en velik šok. Druga stvar pa je, da sem resnično začutila, po koncu seanse, tisti občtutek, če pa zdaj ne naredim nekaj zase, potem verjetno ne bom nikoli. Najboljše pri tebi je to, da človeku ni treba niti odpreti ust, se mučiti z besedami in izrisovati problema, ker ga ti vidiš v celoti. In človek ni izmučen od govorjenja, ampak samo zaupa. /.../

Mojca, ne vem in ne znam si predstavljati, kako ti je to uspelo in kako je posledično potem uspelo meni. Nisem videla, da bi v rokah držala čudežno paličko, ampak resnično vrjamem, da si neke vrste dobra vila. In z veseljem bi si želela priti k tebi še na kakšno celostno diagnostiko, kot sva se pogovarjali. 

Tanja

vtisi po intuitivni diagnostiki

Please reload

Prav posebno doživetje je zagotovo osebno srečanje z njo. Poleg toplega in čutečega pogleda Mojca izžareva energijo, ki takoj da slutiti, da zmore uvideti dlje, tudi onkraj, presojati znano in raziskovati neznano.

Maja

mnenje o Mojci kot prijateljci

Please reload

Lahko rečem, da sem zelo vesela, da sem vas spoznala. Nad delom, potekom, pristopom sem zelo zadovoljna. Mojca opravlja svoje delo s srcem in to je zelo pomembno. Še naprej naj vam bo vodilo kvaliteta in ne kvantiteta.

Marjeta

mnenje po hipnoterapiji

Please reload

Ob obisku vašega centra sem bil prijetno presenečen nad vašim osebnim pristopom in strokovnim delom. Glede na vse to, se gotovo še vidimo ...

Roman

splošni vtis

Please reload

Energijski center Mojchi mi je s svojim pravim pristopom pomagal pri mojih težavah in me naučil mnogo novih tehnik, s katerimi lahko uspešno doseženo stanje le še izbojšujem. "Prikazal" mi je mnogo stvari, ki so na videz negativne, v čisto drugi uporabni in pozitivni luči. Hvaležna sem za tako kakovosten terapevtski pristop in za mnogo koristnih informacij.

Anita

mnenje po sklopu terapij

Please reload