top of page

Seminarji

Velika konstelacija

izkustveni seminar z Mojco Debelak;

v soboto 12. november 2022 od 9:00 - 20:00

Matlux center, Topole Mengeš

Cena udeležbe: 200 EUR

Nadgraditev t.i. postavitve družine z meditacijo, reikijem, karmično diagnostiko in zdravilnimi zvoki.

Postavitev družine je več kot ljubezenska zgodba med moškim in žensko, med starši in otroci ali poslovnimi partnerji, je več kot usodna vez med nami in svetom.

Celostna terapevtka Mojca Debelak je po 10 letih dela z ljudmi odkrila in združila svojstvene koncepte različnih alternativnih in okultnih znanj, jih povezala, nadgradila z intuicijo in mojstrskimi odkritji nevidnega sveta ter napravila NEPOZABEN SEMINAR.

Na seminarju pridemo do (spo)znanj, ki nam jih v šolskih klopeh niso predali. Lahko bi rekli, da gre za šolo življenja. Takšnega kot je. Z vsemi razsežnostmi. Ne v teoriji, temveč v praksi.

Na seminarju se bomo uglasili tudi s seboj, doumeli ozadje odnosov, našli vzročne plati vsega, kar se nam dogaja in razrešili ter spravili v resonanco tisto, kar nas je zaprlo pred Ljubeznijo. Ko čutimo ljubezen, smo v srcu. Ko smo v srcu živimo kvalitetno, mirno, odločno, pogumno in imamo dovolj vsega, kar potrebujemo.

Kaj je Velika konstelacija?

S konstelacijo (izhaja iz t.i. postavitve družine) ugleda vsak statist, gledalec in tisti, ki postavlja svoj lasten primer, da smo povezani z večjim sistemom, družinskim sistemom. So vezi, ki so nevidne. Začnejo se, ko pridemo na svet, a so sočasno od nekod prej. 

 

V ta sistem spadajo naši starši, sorojenci, stari starši, prastarši, vsi predniki. Družinski sistem je duhovno polje, v njem je vsak z vsakomer v resonanci. To polje pa je žal lahko v neredu. Ravnovesje je lahko porušeno. Posledično se v odnosih počutimo nesprejeti, nerazumljeni, zmedeni, negotovi, jezni smo na nekoga, ne moremo vzpostaviti kvalitetnega odnosa, kar nas duši.

 

To polje nato deluje dalje in se odslika na odnose v službi, na prijateljstva, partnerstva itd. S postavitvijo torej rešujemo vse stiske, blokade in celo več, saj v celotno duhovno družinsko polje vnašamo red, resonanco. Nekdo namreč v neharmoničnih odnosih zboli, drug postane agresivnež, tretji se zapira v sobo, beži iz življenja, ne more zaslužiti dovolj za življenje, spet tretji postane kriminalec, prevarant, lažnivec.

 

Primerov je ogromno, vsi pa opustošijo odnose in nas delajo tiho nesrečne. Pogosto ne vemo kje je vzrok za probleme, ki jih imamo, zato vam ponujamo izkustveni seminar, ki spreminja življenja. Obljubljamo, da vas bo pustil odprtih ust, ugledali boste Veličino, ki se dogaja ZA odnosi in težavami vseh vrst.

Komu je seminar namenjen?

Vsem, ki želite spoznati samega sebe v svoji najbolj čisti in neposredni obliki, odkriti v sebi svoje moči, ozdraveti, se povezati s seboj in drugimi ljudmi na konstruktiven in iskren način. Tistim, ki razrešujete službene, partnerske odnose, pa tudi onim, ki imate blokade v odnosu z otroki, taščo, prijateljico, sosedom …

Ta seminar ni samo aktivna in realna zgodba energijskega zakulisja v odnosih, ampak bogata izkustvena paleta novih znanj, ki jih dobite vsi, ki se izobražujte v različnih duhovnih smereh, ki sočasno odkrivate sebe in se preobražate. Če si želite hitrega pomikanja v zavedanju, preboje in intenzivne premike, bo ta izkustveni seminar pravi za vas. Poudarek seminarja je na empirični izkušnji.

Zaradi lažje organizacije je obvezna PRIJAVA. Cena udeležbe je 200 EUR

Za zagotovitev mesta na seminarju nas kontaktirajte

preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pokličite na 051 829 560

Anchor 1
bottom of page