Video vsebine

Vabljeni k ogledu video vsebin, tako avtorskih, ki so plod naše ustvarjalnosti kot tistih, za katere verjamemo, da boste v njih našli navdih že za današnji, ne jutrišnji dan.

V sklopu projekta "Poveži se z MojChi - bodi, kar si!" je nastala alkimija ljubezni z ilustracijami tečajnikov Slikarske šole Blaža Slaparja. V projektu, ki je zgled uresničitve sanj, so sodelovali tudi številni drugi mladi ustvarjalci.

Tekom našega resnično doživetega celostnega potovanja po Madeiri v letu 2019 je nastalo tole. Nam je navdih za organizacijo novih potovanj, vam pa lahko za to, da se nam na njih pridružite.

Domišljija nima meja. Kdor ji jih ne postavi sam, poleti na krilih nemogočega.

Čudovit vpogled v vesolje, naravo, ki nas obdajata. Prav tako kompleksno vesolje se nahaja v nas samih. Spoštujmo in negujmo ga.

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelal Blaž Pogačar

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.