Aktualno

Mojchi vikend seminar "Zvok moje duše"

bogat program vsebin za osebno in duhovno rast z Mojco Debelak

in gostoma

3 dni - petek 29. november - nedelja 1. december

Hotel Natura, Rogla

Cena: od 269 EUR

Po spomladanskem seminarju v Biotermah in poletnem celostnem potovanju po Madeiri ste izrazili željo po dodatnih vsebinah za telo in dušo. Prisluhnili smo vam. Izbrali novo lokacijo. Tudi tokrat z gostoma.

Sodoben človek skozi svoje telo prevaja ogromne količine stresa. Živi v umu, v pričakovanjih do sebe in družbe. Glas duše, glas našega najglobjega sebstva, ob divjem ritmu vsakdana, prevečkrat obmolkne. Posledično človek pridela blokade, ki se odražajo v nihanjih imunskega sistema, destruktivnih čustvih, konfliktnih odnosih…

 

Namen seminarja je človeku ponuditi miren prostor in ves čas vesolja, da se lahko preda sebi. Brez zunanjih motilcev se posameznik šele lahko posveti sebi na najglobjih ravneh, se samospozna, zdravi. V objemu čarobnih gozdov Rogle, prijetnega hotela Natura, zdrave hrane in treh terapevtov boste lahko doživeli svoj lasten preporod.

Kot vedno, bo tudi tokrat Mojca poskrbela za izjemno pestrost programa in bogastvo vsebin - svoje bosta dodala gosta Miha Jemec in Špela Kolenc.

PROGRAM

 

PETEK (29.11)

- do 18ih Prihod
- 18:30 Uvodno srečanje (spoznavni večer, mantra; 90min)
- 20:00 Večerja

SOBOTA (30. 11)

- Zajtrk
- 9:30 Telo boli, ko boli srce (MIHA JEMEC; 60min)
- 10:45 Zdravilec v meni (MOJCA DEBELAK 2., 5. čakra - postavitev; 160min)
- Kosilo
- 15:00 Neracionalno avtentično povezovanje (ŠPELA KOLENC; 120min)
- Večerja
- 19:30 Med zvezde (MOJCA DEBELAK, MIHA JEMEC; 60min)

NEDELJA (1.12)

- Zajtrk
- 9:00 Chi vaje (ŠPELA KOLENC; 30min)
- 9:45 Zdravilna moč solz (MIHA JEMEC; 60min)
- 11:30 Branje usode (MOJCA DEBELAK; 90min)
- Kosilo
- 13:45 Zvočni zdravilni obred (ŠPELA KOLENC; 120min)
- 16:00 Zaključek

​Cena (vključuje polpenzion):

269 EUR preračunana na 15 udeležencev
298 EUR preračunana na 12 udeležencev

Doplačila po želji:
•    enoposteljna soba: 28 EUR za dva dni,

•    kosilo (za ceno vprašajte ob prijavi)
•    zavarovanje odpovedi potovanja (bolezen): 3,25% od vrednosti aranžmaja

Opomba:  V kolikor bomo zapolnili vseh 16 sob, bo hotel “samo naš”. Možno je plačilo na obroke (povprašajte).

In zakaj smo izbrali ta hotel?
Zaradi prepletanja tradicije in sodobnosti ter čudovite narave, ki ga obdaja. Pogled iz terase ponuja čudoviti razgled. Zdrava prehrana in zdravo okolje ter visokokakovostne storitve zagotavljajo zadovoljstvo in ugodje.  Tu se oko odpočije in duša napolni.


Po aktivnem dnevu bomo poiskali sprostitev še v Wellnes centru Natura, bazene bomo uporabljali v hotelu Planja. Na voljo bo hrana za vegane, vegetarijance, pa takšna brez glutena in laktoze, z namenom, da nam hrana da energijo ter da nas okrepi in ne bremeni.


V petek, na dan prihoda, se bomo pred uradnim pričetkom našega celostnega vikenda “sprehodili “ še “nad krošnjami” dreves, v primeru snega bomo smučali, tekali na smučeh ali se preprosto le sankali… Družili se bomo in zabavali ter prebujali otroka v nas.

Oglejte si še kratko predstavitev izvajalcev programa ...

 

Izvajalci programa:

Mojca Debelak - ustanoviteljica Energijskega centra Mojchi. Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Z bogatimi, 10-letnimi izkušnjami na področju dela z ljudmi deluje kot celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, učiteljica meditacij, poznavalka indijske vedske astrologije (djotiša), maserka, pesnica, predavateljica, ljubiteljica indijskih ved in manter. Radostijo jo ples, dobre knjige in srčne medčloveške vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

Miha Jemec diplomiran ortotik in protetik. Radovednost in želja po razrešitvi odnosa sta ga pripeljala na prvo terapijo k Mojci, ki ga je popeljala v svet meditacij. Njene napovedi, da ga bodo duhovne vsebine začele vse bolj zanimati, so se kasneje tudi uresničile. Srečeval se je z različnimi oblikami dela z energijami od meditacij, TKM, Reikija, AEQ metode pa tudi Karmične diagnostike. Obožuje naravo z vsemi svojimi obrazi, živali in glasbo. Ceni odkrite pogovore, rad bere, raziskuje svet zvokov, poprime za kitaro ter … kuhalnico.

Špela Kolenc je akademska glasbenica, prav tako tudi profesorica saksofona, pot pa jo je zanesla tudi v tradicionalne znanosti. Pridobila je znanja in veščine s področja bioterapije, refleksoterapije, indijske vedske astrologije, manter, joge, in kitajske borilne veščine Chen taijiquan. Je ustanoviteljica zavoda Modri lotos (povezava na spletno stran), v okviru katerega vodi tečaje meditacije, vadbo Chen taijiquan-a, prav tako pa izvaja zvočno-energijske terapije ter druga izobraževanja.

Dogodek organiziramo v sodelovanju s Turistično agencijo AŽ. Uradna prijava na e-naslov erika@az-sp.si ali na tel. 041 726 449.

Za dodatne informacije nam pišite preko spodnjega kontaktnega obrazca

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.