Aktualno

Mojchi vikend intuicije in umiritve

vikend za telo in dušo z Mojco Debelak in gostjama

3 dni - petek 5. oktober - sobota 7. oktober

Pokljuka (Šport hotel Pokljuka)

Cena: od 278 EUR

Po krajšem premoru od polne delovne aktivnosti Mojca Debelak skupaj z gostjama pripravlja ekskluziven vikend program na Pokljuki.

Ne le, da Vam bosta za mentalni oddih hvaležna telo in duša, na svoj račun boste prišli tudi vsi, ki pogrešate kak uporaben, praktičen nasvet za polnejše doživetje vašega vsakdana.

 

Opremljeni boste s številnimi znanji, ki vam bodo lahko služila vse od prvega vikenda v oktobru naprej. 

Program je podrobneje opisan na spletni strani partnerske agencije - povezava TUKAJ.

Vabljeni tudi k ogledu VIDEA, kjer vas Mojca podrobneje seznani z namenom tega vikenda.

Za izjemno pestrost programa in bogastvo vsebin bo Mojca poskrbela z gostjama - Špelo Kolenc in Špelo Sila.

V nadaljevanju kratka predstavitev vseh izvajlk programa.

 

Izvajalke programa:

Mojca Debelak - ustanoviteljica Energijskega centra Mojchi. Po formalni izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki se vseživljenjsko izobražuje in deluje po nareku duše. Z bogatimi, 10-letnimi izkušnjami na področju dela z ljudmi deluje kot celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, hipnoterapevtka, učiteljica meditacij, poznavalka indijske vedske astrologije (djotiša), maserka, pesnica, predavateljica, ljubiteljica indijskih ved in manter. Radostijo jo ples, dobre knjige in srčne medčloveške vezi. Na svoji poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zato mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in zadovoljstvu.

Špela Kolenc je po poklicu akademska glasbenica in profesorica saksofona, pot pa jo je zanesla tudi v tradicionalne znanosti (pridobila je znanja in veščine iz področja bioterapije, refleksoterapije, indijske vedske astrologije, joge ter kitajske borilne veščine Chen taijiquan). V letu 2017 je na Kitajskem opravila šestmesečni intenzivni trening Chen taijiquan-a in si pridobila učiteljski certifikat.
Je ustanoviteljica zavoda Modri lotos (povezava na spletno stran), katerega poslanstvo je zavzemanje za celostni razvoj posameznika in družbe. Posveča se tudi igranju na tradicionalne inštrumente in izvajanju vedskih manter.
 

Špela Sila se je z jogo prvič srečala, ko je imela 27 let. Sprva je v jogi našla rešitev za bolečine v hrbtu in kolenih, postopoma pa je odkrila, da ji joga daje veliko več kot le obliko telesne aktivnosti.

Leta 2014 je zaključila učiteljski tečaj hatha joge in od tedaj redno poučuje v skupinah in individualno. Več o njej si preberite na spletni strani: spelasila.si

 

Dogodek organiziramo v sodelovanju s Turistično agencijo AŽ. Uradna prijava poteka preko omenjene agencije. Vabljeni na njihovo prenovljeno spletno stran ... POVEZAVA.

Za dodatne informacije nam pišitepreko spodnjega kontaktnega obrazca

POVEZAVA ZA PRIJAVO

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.