Zame

Vodena meditacija z Mojco Debelak

    prijava / registracija za dostop do avdio posnetka

Posebej za Vas smo pripravili časovno ravno pravšnji posnetek vodene meditacije, s katerim si lahko pomagate pri umirjanju uma, sprostitvi, regeneraciji, dvigu energije. Prisluhnite mu zdaj ali si ga prenesite na Vašo napravo ... in seveda - delite naprej!

Za dostop do posnetka je ob prvem obisku spletne strani potrebna registracija ("Sign up"), v nadaljevanju pa le še prijava ("Login") z Vašim e-naslovom in geslom, ki ga določite ob registraciji.

OBVESTILO UPORABNIKOM:

 

Z dostopom do posnetka  oziroma registracijo sočasno soglašate z vpisom v bazo prejemnikov naših obvestil in podpornim članstvom društva. Brez skrbi, ne bomo vas zasuvali s pošto, kot člani niti ne boste imeli nobenih obveznosti. Naš namen ni ustvariti občutek nelagodja, temveč obveščati o dogodkih, aktualnostih in temah, ki Vas utegnejo zanimati, hkrati pa ponuditi možnost, da z nami sokreirate, prispevate ideje in v sodelovanju z nami morda katero izmed njih s skupnimi močmi tudi uresničite. V primeru, da obvestil ne bi želeli več prejemati, nam to enostavno sporočite oz. na poslano sporočilo odgovorite z besedo ODJAVA, oziroma, če ne bi želeli biti del naše zgodbe, to ravno tako izrazite in Vašo željo bomo upoštevali.

Hvala za zaupanje in podporo našemu trudu. Potrudimo se, da ga upravičimo.

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno in skladno s Pravili.

Rezervacije,

informacije

​040 758 368

info@mojchi.com

Spremljajte nas

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018; izdelala Blaž Pogačar in Miha Jemec

Pošljite sporočilo / povpraševanje

& prejemajte naša obvestila

 

 

(v skladu s Pravili varstva osebnih podatkov)

V primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil društva. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z odgovorom na prejeto e-pošto - s ključno besedo ODJAVA.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Pravili varstva osebnih podatkov.

Mojchi.com opozorilo: Seznanjen/-a sem, da vse oblike svetovanja, terapij in izobraževanj, ki jih nudi društvo Energijski center Mojchi, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za storitev svetovanja in terapij komplementarne medicine v popolnosti prevzemam odgovornost.