top of page

Darila

Vodena meditacija z Mojco Debelak

    prijava / registracija za dostop do avdio posnetka

Posebej za Vas smo pripravili časovno ravno pravšnji posnetek vodene meditacije, s katerim si lahko pomagate pri umirjanju uma, sprostitvi, regeneraciji, dvigu energije. Prisluhnite mu zdaj ali si ga prenesite na Vašo napravo ... in seveda - delite naprej!

Za dostop do posnetka je ob prvem obisku spletne strani potrebna registracija ("Sign up"), v nadaljevanju pa le še prijava ("Login") z Vašim e-naslovom in geslom, ki ga določite ob registraciji.

OBVESTILO UPORABNIKOM:

 

Z dostopom do posnetka  oziroma registracijo sočasno soglašate z vpisom v bazo prejemnikov naših obvestil in podpornim članstvom društva. Brez skrbi, ne bomo vas zasuvali s pošto, kot člani niti ne boste imeli nobenih obveznosti. Naš namen ni ustvariti občutek nelagodja, temveč obveščati o dogodkih, aktualnostih in temah, ki Vas utegnejo zanimati, hkrati pa ponuditi možnost, da z nami sokreirate, prispevate ideje in v sodelovanju z nami morda katero izmed njih s skupnimi močmi tudi uresničite. V primeru, da obvestil ne bi želeli več prejemati, nam to enostavno sporočite oz. na poslano sporočilo odgovorite z besedo ODJAVA, oziroma, če ne bi želeli biti del naše zgodbe, to ravno tako izrazite in Vašo željo bomo upoštevali.

Hvala za zaupanje in podporo našemu trudu. Potrudimo se, da ga upravičimo.

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno in skladno s Pravili.

bottom of page