top of page

Skupinska srečanja


ZDRAVILNI KROGI

 

3.9. in 17.9.

program vodita:

Mojca in Leo

2Y6A7752.jpg

"Zavedam se, da sem vse, o čemer pišem - sem odboj sveta."

Mojca Debelak - Božanski ljubimec

Vse v življenju se odvija ciklično. Pot, ki ji pravimo življenje se preko rojstva in smrti sklene v krog. Vsak del poti je enako pomemben. Zdravilni krogi omogočajo, da se povežemo kot skupina in skupno energijo presežemo podzavestne ovire, ki nas omejujejo, da bi bili to kar smo. Skupaj bomo tvorili neponovljivo celoto znotraj trenutka, ki bo namenjena osebnemu preboju tako posameznika kot tudi celega kroga udeležencev tečaja.

Na skupinskem srečanju ZDRAVILNI KROGI:

- boste imeli možnost vzpostaviti stik z vašim srčnim centrom
- odkrili bistvene delčke sebe, ki so ključni za nadaljni razvoj

- stopili v stik s samozdravljenjem in zdravilnimi procesi REIKI-ja in PRANE

- dobili mini intuitivne napotke
- vodeni skozi skupinski proces


 

KOMU je NAMENJEN?

Srečanja se lahko udeleži vsak, ki ga kliče notranji glas po poglobljenem raziskovanju in odkrivanju svojih skritih plasti, vsak, ki želi spoznati sebe do zadnjega kotička in odkriti resnico. Primerno je tako za začetnike kot tudi tiste, ki imate že pestro pot duhovnega popotovanja za seboj in bi si svoje obzorje radi še bolj razjasnili. Srečanje je tudi namenjen vsem tistim, ki čakate na svoj termin individualne obravnave, pa ste željni, da še pred terminom naredite nekaj na sebi.

Srečanje JE - izkustvene narave

Prana je prvobitna življenjska sila vseh živih bitij. Reiki je ljubezen. Skupaj tvorita dih življenja, ki omogoča, da se razcvetite v vsem svojem potencialu.

Anchor 1
bottom of page