top of page

ZVOČNI PREPOROD:TROEDINOST
Ekstatični ples, Theta zdravljenje, Gong kreacija
Mojca Debelak in drugi mojstri zvoka

 
Sobota, 16.12.2023, 18:00 - 20:00

MojChi tradicionalni zvočni dogodek letos v novi interaktivni podobi. Trije stebri delovanja, tri prepletajoča se potovanja, na katerih vi sokreirate svoj naslednji korak, gib, zvok. Vabljeni, da postanete soustvarjalec svojega zvočnega preporoda, novega leta, izpolnjenega življenja. 

CENA: 70 EUR

PRIJAVA: preko spodnjega kontaktnega obrazca ali na info@mojchi.com

1. EKSTATIČNI PLES
 

Popeljali vas bomo v brezpravilnost gibanja, v ples brez forme, Ko dovolimo telesu, da se giblje nenadzorovano, spontano in intuitivno, se v nas začnejo prebujati skrite sile, ki nas vodijo onkraj notranjih omejitev. Zdravilni zvoki predramijo celični spomin, ki začne spuščati vse, kar nam ne služi več. Na ta način lahko izplešemo svoja bremena, čustva, travme, blokade. Zabriše se meja med vami in glasbo, pa tudi med vsemi udeleženci, saj začne skupina dihati kot celota, skupna energija pa ponese posameznika v njegovo osvobajajočo brezobličnost. Vrnimo se v skrivnostnost bivanja, ki ga poznajo otroci. Tega občutka se ne da opisati, treba ga je izkusiti!

Miha Jemec, Leo Krajnc, Mojca Debelak + gost

 

Kreacija novega je mogoča šele, ko spustimo staro.

2. THETA ZDRAVLJENJE

Mir je nekaj, kar je sodobnemu človeku nedojemljivo. Naše misli so kot avtocesta, glava je polna, srca prazna, telo pa odtujeno. Ker naš um neprestano brbota v beta valovanju, se ne slišimo, ne čutimo in smo v disharmoniji. Zato ni nič nenavadnega, da  rabimo popolni kontrast v obliki theta pomirjujočega valovanja, ki boža, umirja, a je hkrati čista jasnina in prisotnost. Um se razjasni in šele v čisti tišini se pojavi zavedanje. Theta zdravljenje je stik s prvinskim, odmik od prenatrpane materije in počitek za dušo.  Z Mojco Debelak in Leom Krajncem vas bo drugi del pospremil v stanje globoke regeneracije in zdravljenja

 

Miha Jemec, Mojca Debelak, Leo Krajnc

Vsaka kreacija rabi prostor.

3. GONG KREACIJA

Nibiru je skrivnostni planet, od koder naj bi izvirala tudi človeška DNK koda sodobnega človeka. Še vedno ne vemo, kaj je naš gen ali kako deluje, slutimo pa, da je v njem nekaj božanskega. Marko Bešter nam bo skozi svoj kanal - Nibiru gong omogočil, da odpremo potencial človeške kode in energijsko podpremo našo kreacijo, ki nas bo pospremila v novo leto. Gong je več kot le terapevtski inštrument, saj skozi mojstra in celotno skupino postane to, kar smo in to, kar potrebujemo. Je orodje stvarjenja. Vibracije zvoka, ki ga oddaja, pa naredijo "reset" s kirurško natančnostjo in odprejo možnosti za novo.
 


mojster Nibiru gonga Marko Bešter

Energija omogoči, da se kreacija manifestira.

 

TRI  RAZSEŽNOSTI, EN DOGODEK

ZAKLJUČEK

Naše popotovanje bomo zaključili s presenečenjem, ki nas bo navdalo s pristno radostjo in iskrenim nasmeškom.

Tišina je tako glasna, da je mnogi ne prenesejo.

2Y6A9152.jpg

DARILO

MojChi za vse udeležence podarja darilo v vrednosti kar 40 EUR. Obdarujmo se, dajati je lepo.

2Y6A8291-3_edited.jpg
Anchor 1

Zaradi lažje organizacije je obvezna PRIJAVA.
CENA dogodka je 70 EUR. 

Za PRIJAVO nas kontaktirajte

preko spodnjega kontaktnega obrazca ali na info@mojchi.com

2Y6A9291.jpg
IMG_1711.JPG
bottom of page