top of page

Zvočni preporod:
Troedinost:

Duh - Zavest, Duša - Energija, Telo - Materija

Cikel treh samozdravilnih zvočnih dogodkov.

 

Multiinštrumentalista: Leo in Miha + Mojca (2. in 3. dogodek)

 

Človek je mnogoplastno bitje, ki ga prežemajo številne skrivnosti življenja. Njegov ustroj se nam je komaj začel razodevati in vendar ne moremo zanikati, da je prav vibracija tista, ki nas nagovarja že od pradavnih časov, uživlja, preraja, prebuja in zdravi skozi različne rituale, dogodke, priložnosti in trenutke - vibracija zvoka.

 

Skozi tri dogodke, preko združevanja treh različnih plasti, treh različnih zvočnih zgodb in treh nivojev vibracij, se bomo počasi spuščali od najbolj finega - Duha, do najbolj grobega in nam znanega Telesa. 

 

Namen je, da se uglasimo na vseh treh nivojih in na koncu prizemljimo svoje bivanje skozi materijo, saj je ključno, ne samo zavedanje različnih nivojev, ampak zmožnost vse nivoje združiti in predvsem živeti, namreč duh prežema tako dušo kot tudi telo in duša prav tako obsega telo. Življenje, ki nam je podarjeno, je priložnost, da vse troje utelesimo tukaj in sedaj.

2Y6A8879.jpg
2Y6A9006.jpg

1. DEL: DUH - ZAVEST - PRISOTNOST

 

Na prvem dogodku se bomo dotaknili najbolj finih struktur našega obstoja. Moč bo začutiti neopisljivo prostranost in vseobsegajočo zavest ter prisotnost, ki se nam bodo razodevali preko kombinacij DVEH gongov.

 

Nedvomno je to priložnost, da začutite mikrokozmos v sebi in spoznate veličino našega bivanja, ter zdravo skromnost soutripanja skozi prasilo, ki nas ves čas objema.

Koliko trenutkov zamudimo, ker ne zmoremo biti prisotni, ker nismo zares pomirjeni sami s seboj. Na prvem srečanju bo prostor in čas za občutenje miru in čistega spokoja, priložnost za novo rojstvo.

Če ste doživeli vse, pa niste bili prisotni, niste doživeli ničesar.

 

TERMIN: 20. 5. 2023

KJE: MENGEŠ - TOPOLE
PRIJAVE SAMO ZA 1.DEL ALI VSA TRI SREČANJA DO VKLJUČNO: 12.5.
PRISPEVEK: 40 eur
PRISPEVEK ZA VSA TRI SREČANJA: 100 eur

2. DEL: DUŠA - ENERGIJA - GIBANJE

 

Drugo srečanje združuje tako Duha kot Dušo in nas bo popeljalo v že bolj goste strukture duše, energije, ki je v nenehnem spreminjaju, preobražanju in preoblikovanju.

Na drugem dogodku nas bo prostranost duše ob klavirju, kitari in gongu popeljala skozi prostor in čas. Zdravilne harmonije svobode in prepuščanja pa do občutkov radosti in hvaležnosti za priložnost bivanja.

Dogodek bomo podpirali trije stebri, Mojca pa vas bo do duše popeljala s tankočutno vodeno meditacijo.

Otopelost nam megli vid, zato je izziv zares čutiti povezanost s seboj, okolico, družino, planetom in vesoljem - slehernim trenutkom. Na drugem srečanju bomo ujeli val igrivosti in čutenja, ki nas bo peljal preko zvočnih senzacij in zajel čarobnost spontanosti trenutka.

 

Če si dopustimo biti intuitivni kot voda, imamo možnost mojstrskega sprehoda skozi življenje.


TERMIN:  3. 6. 2023
KJE: MENGEŠ - TOPOLE
PRIJAVE SAMO ZA 2.DEL DO VKLJUČNO: 1.6.
PRISPEVEK: 40 eur

3. DEL: MATERIJA - TELO - IZKUSTVO

 

Tretje srečanje poveže vse tri nivoje, jih združi v celoto in omogoča prizemljevanje. Spoznanja in zdravilni procesi prvih dveh srečanj, se bodo usidrali v telo.

Dobra prizemljenost, nam omogoča, da smo zavestni svojega bivanja (Duh), zmoremo delovati (Duša) in tudi utelesiti/dokončati svoje potenciale (Telo).

Ravno zato je tretje srečanje vrhunec ciklusa treh Zvočnih preporodov, kjer se bomo družili ob elementu ognja, ki je medij transformacije in preoblikovanja. Imeli boste možnost izražanja skozi glas in gib s podporo šamanskih bobnov, organskih ritmov in Mojčinega intuitivnega vodstva osvobajanja skozi gib. Na koncu bomo vse ravni integrirali preko vodene meditacije in gonga, ki bosta zaokrožila ciklično potovanje Troedinosti.

 

Misli, besede in dejanja so eno in isto, vendar šele prizemljeno delovanje omogoča epilog in zaključek kroga, ki se zlije sam vase. Kača ugrizne svoj rep in doživi spoznanje.

 

TERMIN: 17. 6. 2023

KJE: Matlux
PRIJAVE SAMO ZA 3.DEL DO VKLJUČNO: 13.6.
PRISPEVEK: 50 eur

Zaradi lažje organizacije je obvezna PRIJAVA in nakup VSTOPNICE.
Cena vstopnice je 100 EUR za vse tri dogodke, ali za posamezni dogodek 40 eur za prva dva dogodka in 50 eur za udeležbo na zgolj tretjem dogodku. Prispevek za posamezno srečanje se poravna v naprej pred posameznim dogodkom ozr. vsa tri srečanja PRED prvim dogodkom.

Za PRIJAVO nas kontaktirajte

preko spodnjega kontaktnega obrazca ali na info@mojchi.com

2Y6A9291.jpg
2Y6A9210.jpg
Anchor 1
bottom of page