Aktualno

Decembrsko zvočno prerajanje

zvočna poslastica z mojstri

tradicionalnih glasbil

21. december 2019

od 18:30 - 20:00

Gendai center, Leskoškova 6, Ljubljana (v stavbi S&T, v neposredni bližini BTC-ja)

Cena vstopnice: 25 EUR (vsak udeleženec dobi uporabno MojChi darilo)

Zdaj že tradicionalni decembrski zvočni dogodek znova nadgrajujemo. Mojstru gonga se bosta pridružila dva nova gosta. Nova obraza, novi inštrumenti.

VIDEO POVABILO

Med toplimi ljudmi, ki skupaj ustvarjajo, zvenijo posebni zvoki. Pišejo se nepozabne zgodbe.

MojChi svet se širi s tem, ko odpira vrata novim dušam, posebnim ljudem. Vsak od njih ima talent, srce, skrivnost neizrečenega, kar še izdatneje zdravi, če se prepustimo drug drugemu. Če si pademo v energijski objem zvočnih ljubkovanj, ki nas prerajajo.

In ja, prav mi smo za vas pripravili nekaj nepozabnega. Ker smo vsi potrebni celjenja, povezovanja, miru, preseganja starega. Radi bi vas podprli, vam dali vse, kar smo, kar znamo.

Mojca vas bo v prazničnem decembru na dogodku tudi obdarila. Z nečim, kar je dala izdelati posebej za vas. Darilo ima uporabno vrednost in vam bo služilo v vsakem dnevu novega leta.

 

Gostje večera bodo:

Marko Bešter, mojster gonga, o svojem ustvarjalnem delu s tem mogočnim instrumentom pravi:

"Gong budi spomine. Spomine, ki niso v glavi, ampak v telesu. Vedno znova, vsakič, nežno in potrpežljivo me sprašuje: kdo si ... Spomni se, začuti in doživi. Gong bi mi rad predstavil tistega, ki čuti, doživlja in ki ve. Gong sem jaz. In gong si tudi ti."

Aleš_Hrovat.JPG

Aleš Hrovat se vrača k naravi ... bolje rečeno, ji gre naproti.

 

Blizu mu je taborjenje, vse kar je prvinsko. Raziskuje zvoke, izdeluje bobne. Ob preigravanju nanje ga raziskovalec v njem vedno znova kliče k opazovanju vpliva na psiho in fizis.

Aleksander_Kozmič.JPG

Aleksander Kuzmič je pevec in multi-instrumentalist, ki igra na celo vrsto različnih instrumentov. Poleg svoje mednarodno priznane skupine WildStringsTrio, sodeluje tudi z različnimi glasbeniki in umetniki. Hkrati pa gradi svojo solo kariero s kitaro in melodičnimi avtorskimi kompozicijami. Ustvarja tudi glasbo za gledališke in plesne predstave; onkraj svoje kitare in glasu igra N'Goni (afriška harfa) in Buzuki (grška tambura) ter različne flavte, kot so Kaval, Bansuri, Hulusi in zahodna klasična flavta. Zdaj in vedno si prizadeva biti dobrodošel in odprt za nove zvočne izkušnje, ki bogatijo njegovo umetniško pot. Še vedno študira na "Nomadski Univerzi", kjer ga potovanja okoli sveta polnijo z glasbenimi izkušnjami in tradicionalnimi znanji, ki jih spretno zlije v svojo glasbo, ki izžareva radost in ljubezen do življenja.

Dogodek bo vodila, povezovala in svojim vložkom čutnosti in topline zaobjela Mojca Debelak

Mojca_Debelak-november_2019.jpg

Zaradi lažje organizacije je obvezna PRIJAVA in nakup VSTOPNICE. Cena vstopnice je 25 EUR.

Za nakup VSTOPNICE nas kontaktirajte

preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pokličite na 040 758 368

KORISTNE POVEZAVE